Mínim 4 lletres

Jornades Europees de Patrimoni

Al MNAT celebrem un any més les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), que es duran a terme els dies 7, 8 i 9 d'octubre. Us convidem a viure activitats i experiències per descobrir el nostre patrimoni cultural. Gaudiu de la Festa Major del patrimoni!

VINE AL MNAT EN FAMÍLIA!

Aquesta tardor tornen en Caius i la Sabina, dos germans de Tàrraco, que us conviden cada primer dissabte de mes a passar la tarda a la seva domus per explicar-vos com és el seu dia a dia. Voleu saber què us tenen preparat?

MISTERI ALS MUSEUS. L'enigma Bal T'ak

Arriba una nova edició de MISTERI ALS MUSEUS, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni. Ens ajudeu a descobrir l'Enigma Bal T'ak? Una activitat que permet la visita i la interacció amb les col·leccions dels museus participants

Itineraris pel MNAT

Aquesta tardor tornen els Itineraris pel MNAT, unes visites dirigides a tot tipus de públic, pensat per a que ens acompanyeu a visitar, cada diumenge de mes, una de les empremtes de Tàrraco.

Recerca en curs

El cicle "Recerca en curs" sorgeix de la voluntat de difondre i posar de manifest els projectes de recerca i els treballs que s'estan duent a terme actualment al MNAT, amb la mirada posada en el futur projecte museogràfic del Museu. Podeu seguir les conferències presencialment o a través de la plataforma Zoom

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

Us presentem TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia. Un projecte col·laboratiu en el qual hi participa el MNAT i la resta de museus que integren l'ARQUEOXARXA, i que està dirigit a difondre en línia el patrimoni arqueològic català. La base inclou més de 800 objectes, imtages i 104 models en 3D.

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Es tracta d'una proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa, on els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions. Una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits! Trobareu el llibre a les botigues dels museus, a biblioteques i plataformes en línia.

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors heu de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin per recuperar aquest objecte tan preuat!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

Jornades Europees de Patrimoni

VINE AL MNAT EN FAMÍLIA!

MISTERI ALS MUSEUS. L'enigma Bal T'ak

Itineraris pel MNAT

Recerca en curs

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Diapositiva 1: Jornades Europees de PatrimoniDiapositiva 2: VINE AL MNAT EN FAMÍLIA!Diapositiva 3: MISTERI ALS MUSEUS. L'enigma Bal T'akDiapositiva 4: Itineraris pel MNATDiapositiva 5: Recerca en cursDiapositiva 6: TANIT. Col·lecció Nacional d'ArqueologiaDiapositiva 7: La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibreDiapositiva 8: VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!Diapositiva 9: NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLISDiapositiva 10: Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4Diapositiva 11: Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"
Seu 1: Tinglado 4Seu 2: Museu i Necròpolis PaleocristiansSeu 3: Vil·la romana dels MuntsSeu 4: Conjunt Monumental de CentcellesSeu 5: TeatreSeu 6: Museu ArqueològicSeu 7: Arc de BeràSeu 8: Torre dels Escipions

Properes activitatsVeure totes

Activitat 1: MISTERI ALS MUSEUS. L'enigma Bal T'ak. Localització: Tinglado 4Activitat 2: Benvinguts a Tàrraco!. Localització: Tinglado 4Activitat 3: Jornada de portes obertes. Localització: Activitat 4: Itineraris pel MNAT: l'essència de Tàrraco i el seu teatre. Localització: Tinglado 4Activitat 5: Conferència Emblemes de mosaic recuperats a la Vil·la dels Munts. Localització: Tinglado 4Activitat 6: Jornada de portes obertes. Localització: Tinglado 4 (Moll de Costa. Tarragona) Necròpolis Paleocristiana de Tarragona (Av. de Ramón y Caja, 84. Tarragona) Vil·la romana dels Munts (Passeog del Fortí, s/n) Conjunt monumental de Centcelles (Afores, s/n. Constantí) Activitat 7: Patrimoni rescatat!. Localització: Tinglado 4Activitat 8: Visita guiada al Teatre romà. Localització: TeatreActivitat 9: Itineraris pel MNAT: La vida de les elits de Tàrraco. Localització: Vil·la romana dels MuntsActivitat 10: Visita guiada al Teatre romà. Localització: Teatre

NotíciesMés notícies

Cicle Recerca en curs

Passat l'estiu, continua el cicle "Recerca en curs", que sorgeix de la voluntat de difondre i posar de manifest els projectes de recerca i els treballs que s'estan duent a terme actualment al MNAT, amb la mirada posada al futur projecte museogràfic. El dijous 15 de setembre es durà a terme la conferència: "El dipòsit de bronzes del pou Cartanyà…

Vols estar informat sobre les activitats que organitzem?

Subscriu-te al nostre butlletí electrònic escull els teus temes d'interès i rebràs informació preferent.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web girona freelance