Minimum 4 letters

DIUMENGES GRATUïTS

Els nostres centres són espais segurs i saludables. Els diumenges, mentre durin les restriccions de moviment entre municipis, l'entrada als centres dels MNAT serà gratuïta. Una bona ocasió per redescobrir el patrimoni que tenim a vora de casa!

VIATGE A LA CONSTEL·LACIÓ MUSEU

Vuit museus i espais artístics de Tarragona us convidem a fer un nou "Viatge a la Constel·lació museu", del 14 al 30 de novembre. Es tracta d'un recorregut telemàtic com a alternativa als actes presencials de la Nit dels Museus, ajornats per la situació sanitària actual.

20 anys de la declaració de Tàrraco Patrimoni Mundial

Aquest any 2020 es commemora el 20è aniversari de la inclusió de les Esglésies de la Vall de Boí i el Conjunt arqueològic de Tàrraco a les llistes de Patrimoni Mundial de la Unesco. La situació actual ha forçat a suspendre la programació especial prevista. Continuen però, les portes obertes als nostres centres.

Curs escolar 20-21

Al museu. A l'aula. En línia. Ens trobem davant d'un curs ben diferent de l'habitual! Volem estar al vostre costat amb noves propostes i recursos perquè continuem aprenent i gaudint de la cultura clàssica. Consulteu les diferents propostes!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Explora les nostres col·leccions en 3D

El MNAT ha iniciat un programa de digitalització en 3D de les seves col·leccions més significatives en conveni amb l'empresa nord-americana sense ànim de lucre Global Digital Heritage (GDH). A través de la tecnologia 3D acostem les nostres col·leccions al públic i la fem més propera a tothom. Fes una ullada a la nostra galeria!

Recursos en línia

Durant aquests dies de confinament us proposem una sèrie d'activitats pensades per a que els nens i nenes pugueu fer sols o en família, amb eines que tots teniu a casa. És d'allò més fàcil i divertit!

Viatja al passat amb l'audioguia del Tinglado 4

Us agradaria conèixer el passat de la ciutat de Tàrraco, des dels seus orígens fins a la seva decadència? Tot això és possible a través de l'audioguia de l'exposició TARRACO/MNAT, on a través de la figura de Faustina, ens endinsarem en en nostre passat romà, de manera amena i divertida. Ens hi acompanyeu?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

DIUMENGES GRATUïTS

VIATGE A LA CONSTEL·LACIÓ MUSEU

20 anys de la declaració de Tàrraco Patrimoni Mundial

Curs escolar 20-21

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Explora les nostres col·leccions en 3D

Recursos en línia

Viatja al passat amb l'audioguia del Tinglado 4

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Would you like us to keep you informed about the activities we organise?

Sign up for our electronic newsletter choose your topics of interest and you will receive preferential information

I accept the privacy policy and give my consent to the Catalan Agency for Cultural Heritage, a public body belonging to the Department of Culture that manages the National Archaeological Museum of Tarragona (MNAT), to process my data for the purposes of sending communications regarding exhibitions, activities and other dissemination initiatives related to the MNAT through subscription to its newsletter. 
Basic personal data protection information (identification of the processing)
- Body responsible for the processing: Catalan Agency for Cultural Heritage.
- Purpose: to send communications regarding exhibitions, activities and other dissemination initiatives related to the MNAT.
- Legitimation: consent of the interested party.
- Recipients: the data will not be disclosed to third parties, unless there is a legal obligation to do so or the user has given their express prior consent.
Rights of the interested parties: you may exercise your right to access, rectify and suppress your data and to their portability, at any time, by sending an email to lopd.acdpc@gencat.cat or by writing to the following postal address: Portaferrissa, 1. Palau Moja, 08002, Barcelona. Privacy policy

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close
EM