Minimum 4 letters

BESSONS DIGITALS

A les Jornades BESSONS DIGITALS, organitzada per l'ICAC / URV / Giravolt / MNAT, farem èmfasi a les tècniques de digitalització 3D com a eina privilegiada per a la salvaguarda i la difusió d'aquest patrimoni.

Club de lectura Llegim el Patrimoni

Torna el Club de Lectura Lleigm el patrimoni, organitzat pel MNAT, la Biblioteca Pública de Tarragona i l'ONCE, enguany amb mirada femenina. Sota el nom "La història amb mirada de dones", ens endinsarem en tres obres, La filla d'Homer, de R. Graves, Focs, de M. Yourcenar, i La plata de Britania, de L. Davis

Cicle de lectura Llegim el Patrimoni "La història amb mirada de dones"

Torna el Club de Lectura Lleigm el patrimoni, organitzat pel MNAT, la Biblioteca Pública de Tarragona i l'ONCE, enguany amb mirada femenina. Sota el nom "La història amb mirada de dones", ens endinsarem en tres obres, La filla d'Homer, de R. Graves, Focs, de M. Yourcenar, i La plata de Britania, de L. Davis. Voleu viatjar al món antic? Escoltar paraules de dones i saber què pensaven, què feien, com passaven el seu temps? Us interessa escoltar la defensa d’una dona davant del tribunal que la vol condemnar? Endinsar-vos en el món romà per conèixer els complots i anar descobrint les conspiracions de la mà del detectiu Marc Didio Falco i la dona de la seva vida?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

Itineraris pel MNAT

Aquesta tardor tornen els Itineraris pel MNAT, unes visites dirigides a tot tipus de públic, pensat per a que ens acompanyeu a visitar, cada diumenge de mes, una de les empremtes de Tàrraco.

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

Us presentem TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia. Un projecte col·laboratiu en el qual hi participa el MNAT i la resta de museus que integren l'ARQUEOXARXA, i que està dirigit a difondre en línia el patrimoni arqueològic català. La base inclou més de 800 objectes, imatges i 104 models en 3D.

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Es tracta d'una proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa, on els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions. Una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits! Trobareu el llibre a les botigues dels museus, a biblioteques i plataformes en línia.

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors heu de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin per recuperar aquest objecte tan preuat!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

BESSONS DIGITALS

Club de lectura Llegim el Patrimoni

Cicle de lectura Llegim el Patrimoni "La història amb mirada de dones"

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Itineraris pel MNAT

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Slide 1: BESSONS DIGITALSSlide 2: Club de lectura Llegim el PatrimoniSlide 3: Cicle de lectura Llegim el Patrimoni "La història amb mirada de dones"Slide 4: Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"Slide 5: Itineraris pel MNATSlide 6: TANIT. Col·lecció Nacional d'ArqueologiaSlide 7: La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibreSlide 8: VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!Slide 9: NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLISSlide 10: Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4
Branch 1: Tinglado 4 in the Port of TarragonaBranch 2: The Early Christian Museum and NecropolisBranch 3: The Roman Villa of Els MuntsBranch 4: Monumental complex of CentcellesBranch 5: The TheatreBranch 6: Archaeological MuseumBranch 7: Arch of BeràBranch 8: Tower of the Scipios

Up-coming activitiesSee all

Activity 1: La Sabina i el Quintus escriuen en llatí, i tu?. Location: Tinglado 4 in the Port of TarragonaActivity 2: Horaris de Setmana Santa. Location: Activity 3: Itineraris pel MNAT: l'essència de Tàrraco i el seu teatre. Location: Tinglado 4 in the Port of TarragonaActivity 4: Itineraris pel MNAT: La vida de les elits de Tàrraco. Location: The Roman Villa of Els MuntsActivity 5: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 6: Itineraris pel MNAT: Vida i mort a Tàrraco. Location: The Early Christian Museum and NecropolisActivity 7: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 8: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 9: Itineraris pel MNAT: L'enigma de Centcelles. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 10: Visita guiada al Teatre romà. Location: The Theatre

NewsMore News

Cicle de lectura Llegim el Patrimoni "La història amb mirada de dones"

Torna el Club de Lectura Lleigm el Patrimoni, organitzat pel MNAT, la Biblioteca Pública de Tarragona i l'ONCE, enguany amb mirada femenina. Sota el nom "La història amb mirada de dones", ens endinsarem en tres obres, La filla d'Homer, de R. Graves, Focs, de M. Yourcenar, i La plata de Britania, de L. Davis. Voleu viatjar al món antic? Escoltar paraules de…

Would you like us to keep you informed about the activities we organise?

Sign up for our electronic newsletter choose your topics of interest and you will receive preferential information

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance