Minimum 4 letters

S'inicien les excavacions arqueològiques al teatre romà

S'ha iniciat la segona fase dels treballs d'excavació arqueològica al teatre romà de Tarragona, que formen part de la segona fase del projecte de recuperació i posada en valor del monument. Les tasques arqueològiques se centraran a la zona de l'hyposcaenium, l'àrea que quedava per sota del prosceni on hi havia la tramoia del teatre, i també es realitzaran sondeigs a les àrees annexes del monument.

Cicle de lectura "Llegim el Patrimoni. Literatura i Història"

Iniciem un nou Cicle de Lectura Llegim el Patrimoni. Literatura i història, organitzat pel MNAT, en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona, el taller de lectura de l'ONCE i l'Aula de Teatre de la URV-Zona Zàlata. Enguany us proposem un doble repte, la lectura d'un clàssic, i a més, la lectura d'una obra de teatre. Però no us espanteu, és Plaute, gran autor de comèdies, i El soldat fanfarró, una trama d'embolics

Commemoració del 50è aniversari de la mort de Mn. Joan Serra Vilaró

Amb motiu dels cinquanta anys de la mort de Mossèn Serra i Vilaró hem volgut recordar la figura i la tasca cabdal per a l'arqueologia catalana d'aquest home d'església. El seu pas per Cardona, Solsona i Tarragona va deixar una empremta encara avui vigent, tant en els estudis històrics, la recerca arqueològica com en la divulgació i preservació del patrimoni.

Itineraris pel MNAT

Us presentem una nova activitat, els Itineraris pel MNAT. Un nou servei per a tot tipus de públic, pensat per a que ens acompanyeu a visitar, cada diumenge de mes, una de les empremtes de Tàrraco.

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

L'exposició TARRACO/MNAT estrena audioguia i catàleg

El MNAT amplia els recursos interpretatius i divulgatius de l'exposició de síntesi TÀRRACO/MNAT, amb la incorporació d'una audioguia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), i un catàleg en dues versions: català/anglès i castellà/francès, fent l'exposició més accessible a totes les edats, en especial al públic turista.

The Archaeological Museum moves temporarily to Tinglado 4

While the museum's main building in the Plaça del Rei is being renovated, we invite you to see the essence of Tarraco and the collection of a centennial museum at Tinglado 4 in the Port of Tarragona, at the synthesis exhibition TARRACO/MNAT.

Guided tours to the roman Theater

At the commented visit you will know the Roman theater and its surroundings, and you can go through the recreation of the cave, which makes the visitor understandable the scale of the monument in Roman times.

S'inicien les excavacions arqueològiques al teatre romà

Cicle de lectura "Llegim el Patrimoni. Literatura i Història"

Commemoració del 50è aniversari de la mort de Mn. Joan Serra Vilaró

Itineraris pel MNAT

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

L'exposició TARRACO/MNAT estrena audioguia i catàleg

The Archaeological Museum moves temporarily to Tinglado 4

Guided tours to the roman Theater

Would you like us to keep you informed about the activities we organise?

Sign up for our electronic newsletter choose your topics of interest and you will receive preferential information

I accept the privacy policy and give my consent to the Catalan Agency for Cultural Heritage, a public body belonging to the Department of Culture that manages the National Archaeological Museum of Tarragona (MNAT), to process my data for the purposes of sending communications regarding exhibitions, activities and other dissemination initiatives related to the MNAT through subscription to its newsletter. 
Basic personal data protection information (identification of the processing)
- Body responsible for the processing: Catalan Agency for Cultural Heritage.
- Purpose: to send communications regarding exhibitions, activities and other dissemination initiatives related to the MNAT.
- Legitimation: consent of the interested party.
- Recipients: the data will not be disclosed to third parties, unless there is a legal obligation to do so or the user has given their express prior consent.
Rights of the interested parties: you may exercise your right to access, rectify and suppress your data and to their portability, at any time, by sending an email to lopd.acdpc@gencat.cat or by writing to the following postal address: Portaferrissa, 1. Palau Moja, 08002, Barcelona. Privacy policy

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close