Minimum 4 letters

Estiueja al MNAT

Aquestes vacances t'esperem al MNAT perquè hi passis un estiu històric! Descobreix la història i el patrimoni de manera amena i participativa. Ens hi acompanyes?

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

Us presentem TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia. Un projecte col·laboratiu en el qual hi participa el MNAT i la resta de museus que integren l'ARQUEOXARXA, i que està dirigit a difondre en línia el patrimoni arqueològic català. La base inclou més de 800 objectes, imtages i 104 models en 3D.

Recerca en curs

El cicle "Recerca en curs" sorgeix de la voluntat de difondre i posar de manifest els projectes de recerca i els treballs que s'estan duent a terme actualment al MNAT, amb la mirada posada en el futur projecte museogràfic del Museu. Podeu seguir les conferències presencialment o a través de la plataforma Zoom

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Es tracta d'una proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa, on els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions. Una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits! Trobareu el llibre a les botigues dels museus, a biblioteques i plataformes en línia.

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors heu de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin per recuperar aquest objecte tan preuat!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

Estiueja al MNAT

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

Recerca en curs

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Slide 1: Estiueja al MNATSlide 2: TANIT. Col·lecció Nacional d'ArqueologiaSlide 3: Recerca en cursSlide 4: La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibreSlide 5: VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!Slide 6: NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLISSlide 7: Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4Slide 8: Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"
Branch 1: Tinglado 4 in the Port of TarragonaBranch 2: The Early Christian Museum and NecropolisBranch 3: The Roman Villa of Els MuntsBranch 4: Monumental complex of CentcellesBranch 5: The TheatreBranch 6: Archaeological MuseumBranch 7: Arch of BeràBranch 8: Tower of the Scipios

Up-coming activitiesSee all

Activity 1: Vida i mort a Tàrraco. Location: The Early Christian Museum and NecropolisActivity 2: Jornada de portes obertes per Sant Magí. Location: Tinglado 4. Moll de Costa. Port de Tarragona Museu i Necròpolis Paleocristians. Av. de Ramón y Cajal, 84.Activity 3: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 4: Caius i Faustina us conviden a la Vil·la. Location: The Roman Villa of Els MuntsActivity 5: Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 6: Vida i mort a Tàrraco. Location: The Early Christian Museum and NecropolisActivity 7: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 8: Caius i Faustina us conviden a la Vil·la. Location: The Roman Villa of Els MuntsActivity 9: Vine a conèixer l'exèrcit tardoromà de Tarraco del segle V dC. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 10: Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles. Location: Monumental complex of Centcelles

NewsMore News

Aquest estiu, ESTIUEJA AL MNAT!

Arriba l’estiu, i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona reforça la seva activitat cultural amb una programació especial, “Estiueja al MNAT”, on viure experiències al voltant del patrimoni romà. La programació s’enceta el dia 1 de juliol, i s’allarga fins el 18 de setembre, amb propostes ben variades: visites guiades, visites…

Would you like us to keep you informed about the activities we organise?

Sign up for our electronic newsletter choose your topics of interest and you will receive preferential information

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web girona freelance