Minimum 4 letters

TARRACO VIVA AL MNAT

Arriba una nova edició del festival TARRACO VIVA, on el MNAT hi participa activament amb un seguit d'activitats per a tots els públics per a que viatgeu a l'antiga civilització romana i conèixer el seu llegat.

Congrés El monument tardoromà de Centcelles.

Diverses entitats culturals organitzen, entre els dies 28 i 30 de juny de 2022 el Congrés "El monument tardoromà de Centcelles. Dades, context, propostes", on es vol plantejar de manera completa la naturalesa i finalitats d'aquest monument difícil d'interpretar. Inscripcions obertes.

Vine al MNAT en família!

Us convidem a fer un viatge al món romà a través de divertides propostes per gaudir i aprendre tots plegats en família

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Es tracta d'una proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa, on els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions. Una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits! Trobareu el llibre a les botigues dels museus, a biblioteques i plataformes en línia.

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors heu de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin per recuperar aquest objecte tan preuat!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

TARRACO VIVA AL MNAT

Congrés El monument tardoromà de Centcelles.

Vine al MNAT en família!

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Slide 1: TARRACO VIVA AL MNATSlide 2: Congrés El monument tardoromà de Centcelles.Slide 3: Vine al MNAT en família!Slide 4: La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibreSlide 5: VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!Slide 6: NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLISSlide 7: Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4Slide 8: Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"
Branch 1: Tinglado 4 in the Port of TarragonaBranch 2: The Early Christian Museum and NecropolisBranch 3: The Roman Villa of Els MuntsBranch 4: Monumental complex of CentcellesBranch 5: The TheatreBranch 6: Archaeological MuseumBranch 7: Arch of BeràBranch 8: Tower of the Scipios

Up-coming activitiesSee all

Activity 1: L'arqueòleg Mn. Joan Serra i Vilaró: de la tomba oblidada a la Fàbrica de Tabacs. Location: The Early Christian Museum and NecropolisActivity 2: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 3: Ex praedis ad venatores. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 4: Ex praedis ad venatores. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 5: Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum. Location: Tinglado 4 in the Port of TarragonaActivity 6: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 7: ZEUS / JÚPITER. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 8: Ramon "El Pedres". Descobriment de la Necròpolis. Location: The Early Christian Museum and NecropolisActivity 9: Del Fòrum al Teatre. Location: Lloc d’Inici: Fòrum de la Colònia (Carrer Lleida, 1) Lloc de finalització: Teatre romà (Carrer de Sant Magí, 1)  Activity 10: Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum. Location: Tinglado 4 in the Port of Tarragona

NewsMore News

Es reobre l'accés a la Torre dels Escipions

La Torre dels Escipions torna a ser accessible per a la seva visita, després de patir una fissura causada per un llamp durant la tempesta del passat 20 d'abril.  Després de l'incident, es va protegir la zona per preservar la seguretat dels visitants, elements que han estat retirats i permeten ja l'accés al monument. El proper pas en el qual s'està…

Would you like us to keep you informed about the activities we organise?

Sign up for our electronic newsletter choose your topics of interest and you will receive preferential information

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web girona freelance