Minimum 4 letters

Gaudeix de les Jornades Europees de Patrimoni

Al MNAT celebrem un any més les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), que es duran a terme els dies 13, 14 i 15 d'octubre. Us convidem a viure activitats i experiències per descobrir el nostre patrimoni cultural. Gaudiu de la Festa Major del patrimoni!

Ruta literària Joan Serra i Vilaró

Acompanyeu-nos a fer un recorregut a peu per la ciutat de Tarragona, on rememorarem la figura de l'insigne arqueòleg Mossèn Joan Serra Vilaró, a través de diversos textos seleccionats que ens faran redescobrir la ciutat de Tarragona i l'empremta que ens hi ha deixat.

MISTERI ALS MUSEUS

Arriba una nova edició de Misteri als Museus, La ira dels déus, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2023. L'objectiu és oferir una activitat sorprenent, participativa i lúdica que permet entrar en contacte amb les col·leccions o exposicions de les diferents institucions.

VINE AL MNAT EN FAMÍLIA!

Aquesta tardor tornen en Caius i la Sabina, dos germans de Tàrraco, que us conviden cada primer dissabte de mes a passar la tarda a la seva domus per explicar-vos com és el seu dia a dia. Voleu saber què us tenen preparat?

Itineraris pel MNAT

Aquesta tardor tornen els Itineraris pel MNAT, unes visites dirigides a tot tipus de públic, pensat per a que ens acompanyeu a visitar, cada diumenge de mes, una de les empremtes de Tàrraco.

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

Us presentem TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia. Un projecte col·laboratiu en el qual hi participa el MNAT i la resta de museus que integren l'ARQUEOXARXA, i que està dirigit a difondre en línia el patrimoni arqueològic català. La base inclou més de 800 objectes, imatges i 104 models en 3D.

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Es tracta d'una proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa, on els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions. Una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits! Trobareu el llibre a les botigues dels museus, a biblioteques i plataformes en línia.

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Gaudeix de les Jornades Europees de Patrimoni

Ruta literària Joan Serra i Vilaró

MISTERI ALS MUSEUS

VINE AL MNAT EN FAMÍLIA!

Itineraris pel MNAT

TANIT. Col·lecció Nacional d'Arqueologia

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Slide 1: Gaudeix de les Jornades Europees de PatrimoniSlide 2: Ruta literària Joan Serra i VilaróSlide 3: MISTERI ALS MUSEUSSlide 4: VINE AL MNAT EN FAMÍLIA!Slide 5: Itineraris pel MNATSlide 6: TANIT. Col·lecció Nacional d'ArqueologiaSlide 7: Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"Slide 8: La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibreSlide 9: NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLISSlide 10: Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4
Branch 1: Tinglado 4 in the Port of TarragonaBranch 2: The Early Christian Museum and NecropolisBranch 3: The Roman Villa of Els MuntsBranch 4: Monumental complex of CentcellesBranch 5: The TheatreBranch 6: Archaeological MuseumBranch 7: Arch of BeràBranch 8: Tower of the Scipios

Up-coming activitiesSee all

Activity 1: Itineraris pel MNAT: l'essència de Tàrraco i el seu teatre. Location: Tinglado 4 in the Port of TarragonaActivity 2: Misteri als Museus. La ira dels déus. Location: L'activitat està organitzada per les següents institucions: -Museu d'Història de Tarragona -Museu d'Art Modern de Tarragona -Museu Nacional Arqueològic de Tarragona -Museu del Port de Tarragona -Mèdol - Centre d'arts contemporànies de Tarragona -CaixaForum TarragonaActivity 3: Benvinguts a Tàrraco!. Location: Tinglado 4 in the Port of TarragonaActivity 4: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 5: Itineraris pel MNAT: La vida de les elits de Tàrraco. Location: The Roman Villa of Els MuntsActivity 6: Ruta literària Serra i Vilaró. Location: 17:30: Inici de la ruta al Carrer de les Coques, 9 19:30: Final de la ruta a la Necròpolis (Av de Ramón y Cajal, 84)Activity 7: Enlaira't fins a la cúpula de Centcelles!. Location: Monumental complex of CentcellesActivity 8: Tiberius, comerciant pel Mare Nostrum. Location: Tinglado 4 in the Port of TarragonaActivity 9: Visita guiada al Teatre romà. Location: The TheatreActivity 10: Nits literàries a la Necròpolis. Location: The Early Christian Museum and Necropolis

NewsMore News

Es restaura el tram de muralla que es conserva al Museu Arqueològic

El Museu Arqueològic de Tarragona, ubicat a la plaça del Rei, es troba immers en un projecte d’adequació. En el marc d’aquestes actuacions, s’han iniciat les tasques d’intervenció en el segment de la muralla republicana, la rampa annexa i l’espai que els acull. El valor estimat del projecte és de 154.316,02€, té una durada…

Would you like us to keep you informed about the activities we organise?

Sign up for our electronic newsletter choose your topics of interest and you will receive preferential information

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance