Minimum 4 letters

Activities

When

Weekend

Venue

Season

Type of activity

Activitat interactiva

Itinerary

Visit

Guided visit

Dramatized visit

Workshop

Historical reconstruction

Filter
Visit

Visita guiada al Teatre romà

The Theatre

Com pertocava a una ciutat de la seva importància, Tàrraco disposava d’un teatre on s’hi representaven espectacles escènics que, sovint, acompanyaven les principals cerimònies religioses. Si s’observen les restes de la cavea, l’orchestra i la scaena, costa poc d’imaginar-se els romans de Tàrraco gaudint d’aquests espectacles.A la visita comentada coneixereu el Teatre romà i el seu…

26/03/2023 11:00h

Itineraris pel MNAT
Itinerary

Itineraris pel MNAT: L'enigma de Centcelles

Monumental complex of Centcelles

Acompanyeu-nos a visitar, cada diumenge de mes, les empremtes de Tàrraco a través d'un itinerari.Aquest diumenge és el torn de L'enigma de Centcelles.Descobriu el conjunt monumental, que mantè un extraordinari mosaic de temàtica cristiana. Avís: amb motiu de l'assaig del Grup de reconstrucció històrica SEPTIMANI SENIORES, no es visitarà el Pont de les Caixes. En el seu lloc, es podrà gaudir…

26/03/2023 11:00-12:30h

Historical reconstruction

Assaig obert del grup de reconstrucció històrica romana SEPTIMANI SENIORES

Monumental complex of Centcelles

Conegueu com es prepara un grup de reconstrucció històrica per a les seves actuacions.Obrim les portes a un assaig en obert al Conjunt monumental de Centcelles del grup de reconstrucció històrica romana SEPTIMANI SENIORES.Com a resultat de les successives adaptacions a la situació de crisi constant del segle III dC i de les reformes dels emperadors Dioclecià i Constantí, ja al segle IV, l’exèrcit…

26/03/2023 12:00-13:30h

Family activity
Workshop

La Sabina i el Quintus escriuen en llatí, i tu?

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Els infants de Tàrraco escriuen en tauletes encerades, però les històries que els expliquen les poden llegir en els volumina de la seva biblioteca, i coneixen el nom dels emperadors escrits als pedestals de marbre que hi ha per la ciutat. I tu, has escrit mai en una tauleta encerada? Saps distingir un papir d’un pergamí? T’agradaria fer un graffiti romà?ACTIVITAT DIRIGIDA A INFANTS A PARTIR…

01/04/2023 17:00-18:30h

Itineraris pel MNAT
Itinerary

Itineraris pel MNAT: l'essència de Tàrraco i el seu teatre

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Acompanyeu-nos a visitar, cada diumenge de mes, les empremtes de Tàrraco a través d'un itinerari.Aquest diumenge descobrireu l'Essència de Tàrraco i el seu teatre. Conegueu la història de Tàrraco a través d'una selecció extraordinària de peces i un dels seus edificis d'espectacles, el teatre. 

02/04/2023 11:00-12:30h

Itineraris pel MNAT
Itinerary

Itineraris pel MNAT: La vida de les elits de Tàrraco

The Roman Villa of Els Munts

Acompanyeu-nos a visitar les empremtes de Tàrraco a través d'un itinerari.Aquest diumenge descobrireu la vida de les elits de Tàrraco. Descobriu una de les vil·les més importants d'Hispània, la Vil·la romana dels Munts, declarada Patrimoni Mundial l'any 2000.La residència i els seus conjunts termals, ricament decorats, mostren com era la vida de les elits de Tàrraco. 

09/04/2023 11:00-12:30h

Itineraris pel MNAT
Itinerary

Itineraris pel MNAT: Vida i mort a Tàrraco

The Early Christian Museum and Necropolis

Acompanyeu-nos a visita les empremtes de Tàrraco a través d'un itinerari.Aquest diumenge descobrireu la Vida i la mort a Tàrraco.Visitareu un dels barris fora muralles de Tàrraco, on trobem un dels conjunts funeraris més importants de l'Imperi romà.

16/04/2023 11:00-12:30h

Itineraris pel MNAT
Itinerary

Itineraris pel MNAT: L'enigma de Centcelles

Monumental complex of Centcelles

Acompanyeu-nos a visitar, cada diumenge de mes, les empremtes de Tàrraco a través d'un itinerari.Aquest diumenge és el torn de L'enigma de Centcelles.Descobriu el conjunt monumental, que mantè un extraordinari mosaic de temàtica cristiana.  

30/04/2023 11:00-12:30h

We read Heritage. Literature and History

Conferència: Les filles

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Conferència a càrrec de Maite Blay, professora de llatí-cultura clàssica a l’Institut Pons d’Icart, en el marc del cicle "Llegim el patrimoni - La història amb mirada de dones".Obra del maig: Marguerite Yourcenar, Focs.INSCRIPCIONS DEL 20 DE MARÇ AL 21 D’ABRIL, via telèfon o mail.Voleu viatjar al món antic? Escoltar paraules de dones i saber què pensaven, què feien, com passaven…

03/05/2023 19:00h

Family activity
Workshop

Ha arribat el "pictor"!

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

El pictor ha vingut per decorar les parets de la domus, però la Sabina i en Quintus no tenen clar quins colors o sanefes triar. Posaran una escena de cacera al passadís? Un paó al costat del larari? Vine a ajudar-los! No cal que portis els pinzells, que ells te’ls deixaran.

06/05/2023 17:00-18:00h

Family activity
Guided visit

Coneixes la "domus" de la Sabina i en Quintus?

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Com dormen, on mengen, tenen lavabos? La Sabina i en Quintus us mostraran com és la seva casa, i podreu veure si és gaire diferent de la vostra. Vosaltres també jugueu a l'atri? Sabeu què és un peristil? Teniu triclini a casa vostra?

03/06/2023 17:00-18:30h

Family activity
Workshop

Els infants romans, també van a l'escola?

Monumental complex of Centcelles

N’hi ha que tenen un pedagog a casa seva, d’altres van a una escola, però hi ha oficis i ensenyances que les aprenen dels seus pares. Creus que pots aprendre com un romà?Vine al Conjunt de Centcelles i podràs veure si els seus pedagogs s’assemblen als teus.Activitat a càrrec del grup de reconstrucció històrica romana Septimani Seniores.

04/06/2023 12:00-13:30h

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance