Minimum 4 letters

Educational project

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona té en el seu projecte educatiu un dels pilars fonamentals de la seva programació i és un dels eixos centrals del seu ideari. La cura del patrimoni, la recerca i posada en valor prenen sentit quan esdevenen importants i significatius per a la ciutadania.

Un projecte educatiu... Innovador
El projecte educatiu aposta per la realització de PROGRAMES I PROJECTES que permeten treballar temes amb més profunditat amb estratègies més sòlides d'aprenentatges i metodologies més participatives i innovadores.

Un projecte educatiu... Vinculat amb el patrimoni
El projecte educatiu inclou un programa d'activitats diverses, des de visites dinamitzades fins a tallers que es realitzen en les diferents seus del MNAT, propostes ON-LINE o activitats per fer a l'aula.

Un projecte educatiu... Facilitador
En cas que no us encaixi cap activitat amb la vostra programació d'aula, també trobareu EL MNAT A LA CARTA, una proposta en que  buscarem la millor manera de col·laborar amb el vostre dia a dia a l'aula.I si el que busqueu són RECURSOS, a la nostra pàgina web, hem habilitat un apartat on trobareu diferents propostes vinculades a les peces del Museu. També trobareu informació de cada una de les seus i podreu veure les peces de la col·lecció en format 3D.

Un projecte educatiu... Participatiu
El FÒRUM EDUCATIU és un entorn de reflexió i acció al voltant de la cultura clàssica i el patrimoni procedent de Tàrraco, obert a docents i persones interessades en el desenvolupament de propostes educatives innovadores, projectes col·laboratius, recursos, publicacions, formacions...

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
EM