Mínimo 4 letras

Nuestro proyecto educativo

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona té en el seu projecte educatiu un dels pilars fonamentals de la seva programació i és un dels eixos centrals del seu ideari. La cura del patrimoni, la recerca i posada en valor prenen sentit quan esdevenen importants i significatius per a la ciutadania.

Un projecte educatiu... Innovador
El projecte educatiu aposta per la realització de PROGRAMES I PROJECTES que permeten treballar temes amb més profunditat amb estratègies més sòlides d'aprenentatges i metodologies més participatives i innovadores.

Un projecte educatiu... Vinculat amb el patrimoni
El projecte educatiu inclou un programa d'activitats diverses, des de visites dinamitzades fins a tallers que es realitzen en les diferents seus del MNAT, propostes ON-LINE o activitats per fer a l'aula.

Un projecte educatiu... Facilitador
En cas que no us encaixi cap activitat amb la vostra programació d'aula, també trobareu EL MNAT A LA CARTA, una proposta en que  buscarem la millor manera de col·laborar amb el vostre dia a dia a l'aula.I si el que busqueu són RECURSOS, a la nostra pàgina web, hem habilitat un apartat on trobareu diferents propostes vinculades a les peces del Museu. També trobareu informació de cada una de les seus i podreu veure les peces de la col·lecció en format 3D.

Un projecte educatiu... Participatiu
El FÒRUM EDUCATIU és un entorn de reflexió i acció al voltant de la cultura clàssica i el patrimoni procedent de Tàrraco, obert a docents i persones interessades en el desenvolupament de propostes educatives innovadores, projectes col·laboratius, recursos, publicacions, formacions...

Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización

Más información Cerrar
EM