Mínimo 4 letras

Vine al MNAT en família!

Al Museu tenim dos protagonistes nous, en Quintus i la Sabina, que ens ajudaran a descobrir plegats com era la ciutat de Tàrraco i com es vivia en època romana. Voleu conèixer les seves històries?

Espectacle "A partir del silenci", amb Sílvia Bel

Espectacle amb textos de prosa i poesia de Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Palau i Fabra, Perejaume, Casasses, Blanca Llum, Valente, Carner, Brossa, etc. A través dels seus poemes l'espectacle recorre la màgia quotidiana, la denúncia social, el feminisme, la transgressió, i ens parla també de l'enyor de l'exili. Aforament limitat!

Estiueja al MNAT!

Aquestes vacances t'esperem al MNAT perquè hi passis un estiu històric! Descobriràs activitats al voltant de la història i del patrimoni, d'una manera amena i participativa. Ens hi acompanyes?

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors heu de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin per recuperar aquest objecte tan preuat!

Segueix els passos de Medusa

El Tinglado 4 incorpora una videocreació de l'artista Jordi Abelló, "Segueix els passos de Medusa", que mostra alguns dels testimonis que semblen petrificats per Medusa i que el mateix artista va poder fotografiar pel Cap de Creus, un paratge únic i màgic, alhora que us proposem un recorregut per l'exposició i altres activitats en línia per seguir la seva petjada

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descubrid nuestra actividad interactiva en el Tinglado 4

Os proponemos que os adentréis en el mundo romano a través de la colección del Museo de una manera divertida y participativa. Sólo necesitáis un dispositivo electrónico, una tableta o un móvil y acercaros a la exposición TARRACO / MNAT, en el Tinglado 4. ¿Queréis descubrir quién se esconde detrás de las sombras del museo?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museo Nacional Arqueológico de Tarragona incorpora una nueva tarifa: el TIQUET MNAT. A través de esta promoción, el visitante podrá acceder a 4 centros del Museo a un precio reducido de 7€. Las sedes que se pueden visitar son el Tinglado 4 (exposición TARRACO/MNAT), Museo y necrópolis Paleocristianos de Tarragona, Villa romana de Els Munts y Conjunto monumental de Centcelles.

Vine al MNAT en família!

Espectacle "A partir del silenci", amb Sílvia Bel

Estiueja al MNAT!

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

Segueix els passos de Medusa

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descubrid nuestra actividad interactiva en el Tinglado 4

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Próximas actividadesVer todas

NoticiasMas Noticias

Espectacle "A partir del silenci" amb Sílvia Bel

Espectacle amb textos de prosa i poesia de Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Palau i Fabra, Perejaume, Casasses, Blanca Llum, Valente, Carner, Brossa, etc. A través dels seus poemes l’espectacle recorre la màgia quotidiana, la denúncia social, el feminisme, la transgressió, i ens parla també de l’enyor de l’exili. La tria d’aquests…

¿Quieres estar informado de las actividades que organizamos?

Suscríbete a nuestro boletín electrónico escoge tus temas de interés y recibirás información preferente.

Para poder mejorar nuestros servicios utilizamos cookies de terceros. Si continúa navegando consideramos que acepta su utilización

Más información Cerrar
EM