Mínim 4 lletres

Drets d'autor

Modalitats de reutilització de la informació a mnat.cat

La Llei 37/2007, de 16 de novembre, sobre reutilització de la informació del sector públic, que transposa la Directiva 2003/98/CE del Parlament Europeu i del Consell, regula la reutilització de la informació pública de què disposen les administracions i organismes en què participen majoritàriament, és a dir, el dret de tots els agents potencials del mercat a la reutilització de la informació de les instàncies públiques. D'acord amb aquesta normativa, l'Administració permet la reproducció, la distribució i la comunicació pública de l'obra i, a més, la transformació de l'obra per fer-ne obres derivades, per a tot el món i sense cap limitació temporal, i sempre que no es contradigui amb la llicència o avís que pugui tenir una obra i que és la que preval.

Per reutilitzar la informació, cal seguir les condicions següents:

  • a) No desnaturalitzar el sentit de la informació.
  • b) Citar sempre la font de la informació.
  • c) Mencionar la data de l'última actualització de la informació.

Cal citar sempre l'autor o el titular dels drets: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Altres modalitats de reutilització

Així mateix, la reutilització es pot limitar per la tutela d'altres béns jurídics prioritaris, com ara la protecció de les dades personals, la intimitat o els drets de protecció intel·lectual de tercers. La reutilització d'obres protegides per la propietat intel·lectual es pot formalitzar mitjançant l'ús de llicències de difusió oberta, com les de Creative Commons, que cedeixen determinats drets d'explotació de les obres. En els continguts on s'apliqui aquest tipus de llicències, es permet la reutilització en les condicions que s'hi estableixin.

Us dels continguts del web mnat.cat

Tots els continguts del web del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona tenen la llicència Creative Commons (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/), excepte en aquells casos en què s'especifica una llicència diferent.

Això significa que si es mostra el logotip CC_BY_NC_SA_4.0 aquests continguts es poden utilitzar, copiar i redistribuir, sempre citant l'autor i sense fer-ne un ús comercial.

Si vols distribuir aquests continguts modificats o amb utilització comercial, contacta amb nosaltres per acordar les condicions d'ús.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar