Mínim 4 lletres

Recursos educatius

El MNAT amb un clic

A través de la plataforma Sketchfab podeu conèixer la col·lecció del Museu en 3D i explorar fins l'últim de tall de les peces. També podeu visitar la APP Google Arts & Culture on trobareu algunes de les nostres peces més importants a alta resolució

Explora la col·lecció en 3D

El MNAT ha iniciat un programa de digitalització en 3D de les seves col·leccions més significatives en conveni amb l'empresa nord-americana sense ànim de lucre Global Digital Heritage (GDH).

A través de la tecnologia 3D acostem les nostres col·leccions al públic i la fem més propera a tothom. Fes una ullada a la nostra galeria!

Experimenta amb les peces del museu en 3D

Google Arts & Culture - Col·lecció MNAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona forma part del projecte Google Arts & Culture que integra una app i una web on es poden explorar col·leccions de diversos museus de més de 70 països.

A  la nostra pàgina podràs gaudir d'algunes de les obres de la col·lecció en gran format i a una molt alta resolució per a poder apreciar  els detalls més minúsculs.

Descobreix les peces del MNAT

De què ens parlen les peces del museu?

"De què ens parlen les peces del Museu?"  és un conjunt de recursos que us permeten treballar una peça del Museu a partir de jocs i tallers manipulatius.
Vídeo de Youtube
Vídeo de Youtube

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance