Mínim 4 lletres

El MNAT Digital

Fotografia: El MNAT Digital 1

Descobreix les peces de la nostra col·lecció en imatges de gran format i escanejats 3D

Veure la Col·lecció en línia MNAT

Explora les nostres col·leccions en 3D

El MNAT ha iniciat un programa de digitalització en 3D de les seves col·leccions més significatives en conveni amb l'empresa nord-americana sense ànim de lucre Global Digital Heritage (GDH).

A través de la tecnologia 3D acostem les nostres col·leccions al públic i la fem més propera a tothom. Fes una ullada a la nostra galeria!

Experimenta amb les peces del museu en 3D

Google Arts & Culture - Col·lecció MNAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona forma part del projecte Google Arts & Culture que integra una app i una web on es poden explorar col·leccions de diversos museus de més de 70 països.

A  la nostra pàgina podràs gaudir d'algunes de les obres de la col·lecció en gran format i a una molt alta resolució per a poder apreciar  els detalls més minúsculs.

Descobreix les peces del MNAT

Audioguia Visit Museum

Viatja al passat amb l'audioguia del Tinglado 4.

Us agradaria conèixer el passat de la ciutat de Tàrraco, des dels seus orígens fins a la seva decadència? Tot això és possible a través de l'audioguia de l'exposició TARRACO/MNAT, on a través de la figura de Faustina, ens endinsarem en en nostre passat romà, de manera amena i divertida.

Escolta els àudios del Tinglado 4. Exposció TARRACO/MNAT

Escolta els àudios del Museu i Necròpolis Paleocristians

Videojoc Arcana i el talismà perdut!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors hauran de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin. Hauran de jugar en una cursa contra rellotge contra el canvi climàtic i els furtius, que poden fer desaparèixer aquest objecte tan preuat!

Modalitat familiar: cada família juga a casa seva, a través d'un ordinador o chromebook, i es connecta amb l'altra per superar els reptes de forma cooperativa. Recordeu que necessitareu comunicar-vos per resoldre les proves.

Modalitat escolar: jugareu des de casa o a l'aula de forma cooperativa per equips. Si és des de casa, el/la docent crearà una sessió amb una plataforma de videotrucada que permeti fer grups (Jitsi, Zoom, per exemple). D'aquesta manera, la persona docent podrà comprovar com van jugant i donar suport si escau. Si és des de l'aula, cada equip haurà de tenir un ordinador o chromebook. Edats recomanades: cicle mitjà 7-9 anys (activitat guiada) i cicle superior 10-12 anys (activitat autònoma).

Inicia la teva aventura!

Fotografia: El MNAT Digital 5

Activitats en família

Us proposem una sèrie d'activitats pensades perquè pugueu fer-les sols o en família, amb eines que tots teniu a casa. És d'allò més fàcil i divertit. Totes les activitats que us proposem faran que descobriu, de mica en mica, el nostre passat.

I a les xarxes, us anirem proposant reptes, sota el #elMNATaCasa.

Comença a jugar!

Qui som?

Activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa.

Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4.

Qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance