Mínim 4 lletres

Guia activitats didàctiques Curs 2020/2021

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona té en el seu projecte educatiu un dels pilars fonamentals de la seva programació, i és un dels eixos centrals del seu ideari. La cura del patrimoni, la recerca i posada en valor prenen sentit quan esdevenen importants i significatius per a la ciutadania.
 
En aquesta web trobareu les propostes d'activitats educatives que agrupem amb el lema Un viatge a la cultura romana.

 
El curs 2020/2021 comença condicionat per l'actual situació sanitària, i tot indica que ens trobem davant un curs acadèmic diferent de l'habitual, on segurament tots plegats ens haurem d'adaptar a nous plantejaments.

Des del MNAT proposem algunes activitats adaptades a les noves necessitats, i alhora contemplem diferents possibilitats de realització, amb l'objectiu de arribar a una cobertura més àmplia de les necessitats educatives que tingueu el curs vinent.

Vine al Museu!

Activitats que podeu venir a realitzar a les seus del MNAT, adaptades a la nova situació.

Es realitzen amb grups reduïts, i es prenen les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels participants.

Per a complementar-les, us proposarem materials o suggeriments per a treballar a l'aula prèvia o posteriorment a la vostra visita.

El Museu a l'aula

Els nostres educadors es desplaçaran al vostre centre educatiu, i adaptaran el contingut dels tallers al vostres espais i necessitats.
 
El centre educatiu aportarà els aparells electrònics necessaris per tal de desenvolupar l'activitat (projector, pantalla...). En el cas de que això no sigui possible, aquests seran proveïts pel Museu.

Connecta't al Museu

Us facilitem materials en línia i les pautes per a treballar-los a l'aula. Us oferim la possibilitat de connectar-vos en línia amb els nostre educadors, per dirigir l'activitat, i la possibilitat de que vingueu al museu en grups reduïts per complementar el treball.
 
Hi haurà un contacte previ amb el Museu i amb els nostres educadors per coordinar i analitzar les característiques de les activitats que millor s'adaptin a les vostres necessitats.

Mesures Covid19

Vine al Museu!
Activitats que podeu venir a realitzar a les seus del MNAT

 
 • Tots els participants hauran de portar mascareta.
 • S'hauran de seguir les normes de distanciament social dictaminades pels Departaments de Salut i Ensenyament, vigents en el moment de realitzar l'activitat.
 • Els espais utilitzats durant les activitats han estat  dotats de mesures de protecció, informació i senyalització, i s'han adequat als requeriments normatius.
 • Els materials utilitzats durant les activitats hauran estat degudament netejats i desinfectats després de l'anterior utilització.
 • El Museu aportarà aquells elements de protecció extra que siguin necessaris en alguna de les activitats
 • Els participants hauran de aportar els materials d'escriptura (bolígraf, llapis, goma...) en aquelles activitats en què siguin necessaris.
El Museu a l'aula
Els nostres educadors es desplaçaran al vostre centre educatiu.

 
 • El Museu s'adaptarà als protocols del centre.
 • Els espais utilitzats durant les activitats hauran d'estar dotats de mesures de protecció, informació i senyalització, i adequats als requeriments normatius.
 • Els educadors portaran mascareta i aniran degudament proveïts d'altres elements de seguretat, en aquelles situacions en que sigui necessari.
 • Els materials utilitzats durant les activitats hauran estat degudament netejats i desinfectats després de l'anterior utilització.
 • Els participants hauran de aportar els materials d'escriptura (bolígraf, llapis, goma...) en aquelles activitats en què siguin necessaris.
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
EM