Mínim 4 lletres

XXIè aniversari declaració Tàrraco com a Patrimoni Mundial

El MNAT celebra el XXIè aniversari de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Unesco, amb un seguit d'activitats per posar en valor aquest conjunt arqueològic universal

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Es tracta d'una proposta de crear un llibre que representi cada un dels 13 museus de la Xarxa, on els lectors poden cercar peces amagades entre les diferents il·lustracions. Una manera lúdica d'aproximar els museus catalans locals a grans i petits! Trobareu el llibre a les botigues dels museus, a biblioteques i plataformes en línia.

Vine al MNAT en família!

Al Museu tenim dos protagonistes nous, en Quintus i la Sabina, que ens ajudaran a descobrir plegats com era la ciutat de Tàrraco i com es vivia en època romana. Voleu conèixer les seves històries?

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

L'Arcana és una arqueòloga, inventora i aventurera que ha descobert l'existència del Talismà Perdut. Aquest és un objecte al qual se li atribueix un poder desconegut i s'ha de trobar abans que desaparegui! En aquest joc per equips, els jugadors heu de fer pinya per anar superant tots els reptes que se'ls hi proposin per recuperar aquest objecte tan preuat!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

La necròpolis Paleocristiana de Tarragona amplia els seus recursos interpretatius i divulgatius, fent-se més accessible al públic, amb la incorporació d'una audioguia gratuïta en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), en el marc del projecte Visitmuseum. Veniu a descobrir-la!

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Us proposem que us endinseu en el món romà a través de la col·lecció del Museu d'una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l'exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4. Voleu descobriu qui s'amaga darrera les ombres del museu?

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona incorpora una nova tarifa: el TIQUET MNAT. A través d'aquesta promoció, el visitant podrà accedir a 4 centres del Museu a un preu reduït de 7 €. Les seus que es poden visitar són el Tinglado 4 (exposició TARRACO/MNAT), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts i Conjunt monumental de Centcelles.

XXIè aniversari declaració Tàrraco com a Patrimoni Mundial

La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibre

Vine al MNAT en família!

VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!

NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLIS

Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4

Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"

Diapositiva 1: XXIè aniversari declaració Tàrraco com a Patrimoni MundialDiapositiva 2: La Xarxa de Museus de Tarragona i Terres de l'Ebre presenta un llibreDiapositiva 3: Vine al MNAT en família!Diapositiva 4: VIDEOJOC ARCANA I EL TALISMÀ PERDUT!Diapositiva 5: NOVA AUDIOGUIA A LA NECRÒPOLISDiapositiva 6: Descobriu una activitat interactiva al Tinglado 4Diapositiva 7: Tarifa conjunta "TIQUET MNAT"
Seu 1: Tinglado 4Seu 2: Museu i Necròpolis PaleocristiansSeu 3: Vil·la romana dels MuntsSeu 4: Conjunt Monumental de CentcellesSeu 5: TeatreSeu 6: Museu ArqueològicSeu 7: Arc de BeràSeu 8: Torre dels Escipions

Properes activitatsVeure totes

Activitat 1: Jornada de portes obertes XXI anys de Tàrraco Patrimoni Mundial. Localització: Activitat 2: Del Fòrum al Teatre. Localització: Lloc d’Inici: Fòrum de la Colònia (Carrer Lleida, 1) Lloc de finalització: Teatre romà (Carrer de Sant Magí, 1)  Activitat 3: Passem una tarda espectacular?. Localització: Tinglado 4Activitat 4: Jornada de portes obertes XXI anys de Tàrraco Patrimoni Mundial. Localització: Activitat 5: Anem al theatrum!. Localització: TeatreActivitat 6: Itineraris pel MNAT: La vida de les elits de Tàrraco. Localització: Vil·la romana dels MuntsActivitat 7: Itineraris pel MNAT: Vida i mort a Tàrraco. Localització: Museu i Necròpolis PaleocristiansActivitat 8: Horaris de Nadal. Localització:

NotíciesMés notícies

XXIè aniversari de la Declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial

El MNAT celebra el XXIè aniversari de la declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Unesco, amb un seguit d'activitats per posar en valor aquest conjunt arqueològic universal:  Diumenge 28 novembre Itinerari “Del Fòrum al teatre”  Visita comentada organitzada pel MNAT i el Museu d’Història de Tarragona, en…

Vols estar informat sobre les activitats que organitzem?

Subscriu-te al nostre butlletí electrònic escull els teus temes d'interès i rebràs informació preferent.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
EM