Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Nou Premi Centcelles de Patrimoni Artístic de Pintura

20 de març de 2024

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) col·labora en la primera convocatòria del Premi Centcelles Patrimoni Artístic de Pintura, impulsat per l'Ajuntament de Constantí i que està dirigit a obres pictòriques que estiguin inspirades en algun element del Conjunt Monumental de Centcelles. La convocatòria compta amb el patrocini de Repsol i l'assessorament de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

La directora del MNAT, Mònica Borrell, ha destacat durant la presentació del premi com la convocatòria és "una oportunitat de sumar esforços per continuar vinculant el Conjunt monumental de Centcelles amb les arts i promoure valors comuns i de futur". El MNAT oferirà facilitats als participants perquè visitin el monument per poder plantejar les seves propostes i acollirà també l'exposició de les obres finalistes a partir del mes de novembre. El veredicte final està previst que es faci públic en un acte també a Centcelles el dissabte 16 de novembre. 

El Premi Centcelles Patrimoni Artístic de Pintura de Constantí neix amb l'objectiu de fomentar la creació artística i difondre el patrimoni cultural. Les obres presentades han de ser completament inèdites i no s'han d'haver presentat, publicat o difós anteriorment en cap mena de format ni concurs artístic. Es podrà presentar qualsevol artista amb tècnica lliure. La presentació de les obres es podrà fer de l’1 al 30 de setembre de 2024 a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí. Pel que fa als premis, hi haurà un primer premi dotat de 3.000 €, i un accèsit de 1.000 €. Les bases estan disponibles en aquest enllaç

El MNAT i l'Ajuntament de Constantí també col·laboren en l'organització del Premi de Composició Musical Centcelles, que enguany ha arribat a la seva quarta convocatòria. El termini de participació en aquest premi estarà oberta fins al 14 de maig. 

Següent: Èxit de participació al Club de Lectura Llegim el Patrimoni
Anterior: Un itinerari per recuperar les Veus de les Dones romanes

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar