Minimum 4 letters

News

News

Estiueja al MNAT

1 July 2020

Amb l’arribada de l’estiu, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona reprèn la seva activitat cultural, adaptada a la situació actual, amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries, amb grups reduïts i aforament limitat adaptats a les necessitats de l’activitat i de l’espai, per poder continuar oferir interessants experiències en escenaris privilegiats:

Visita teatralitzada Caius i Faustina et conviden a la Vil·la
Vil·la romana dels Munts (Altafulla)

Activitat familiar i públic general, del 4 de juliol al 12 de setembre.
Un any més, us convidem a conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en les proximitats d’aquesta gran ciutat romana. Ells mateixos seran els vostres amfitrions i us explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar.
 
Enguany, per tal d’ajustar-nos a les necessitats d’aforament, es realitzarà una primera sessió familiar de 18.30 a 19.30 h, i una segona dirigida al públic general, de 20.00 a 21.00 h.
Les sessions es realitzaran en català i en castellà.

A partir del dimecres 1 de juliol i fins el 9 de setembre, si voleu fer unes vacances diferents amb la vostra família, des del MNAT us proposem unes Vacances a Tàrraco, al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona.
Convertits en exploradors podreu conèixer com era la vida a la ciutat de Tàrraco en època romana, visitar els monuments, les botigues, passar una estona al circ...
Com a novetat, aquesta activitat es realitzaré en dos dies: els dimecres d’11.00 h a 12.00, i els dijous de 18.30 a 19.30 h, al Tinglado 4, en sessions alternes en català i castellà.
Finalment, tornen les visites guiades i els itineraris als nostres centres:
 
Visita guiada al teatre romà
Carrer de Sant Magí, 1. Tarragona
Activitat dirigida al públic general, que es durà a terme del 3 de juliol a l’11 de setembre.
El teatre de Tàrraco fou un dels tres edificis d’espectacles dels que gaudien els seus habitants. Apropa’t i t’explicarem com era, quins eren els espectacles que es feien, i quin era el paper que jugava dins de la trama urbana.
Les sessions es duran a terme els divendres, de 20.00 a 21.00 h, i s’oferirà una sessió complementària, de 19.00 a 20.00 h, subjecte a demanda.
Les sessions s’ofereixen en català i castellà, i l’activitat és gratuïta.
 
 
Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles
Afores, s/n. Constantí
Activitat dirigida al públic general, que es durà a terme del 5 de juliol al 13 de setembre.
 
Coneix aquest important edifici de l’antiguitat tardana ubicat molt a prop de Tàrraco. T’explicarem les escenes representades en el mosaic de cúpula que es conserva, i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps.
 
Les visites es duran a terme els diumenges, de 12.00 a 13.00, en Català i castellà, en sessions alternes.
 
 
Itinerari “Vida i mort a Tàrraco”
Lloc d’inici: Necròpolis Paleocristiana / Lloc de finalització: Centre comercial Parc Central
Activitat dirigida a públic general, que es durà a terme de l’1 de juliol al 8 de setembre.
 
Un itinerari guiat per la Necròpolis Paleocristiana i les restes conservades al Centre Comercial Parc Central, per conèixer quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco, i quines activitats s’hi desenvolupaven.
 
Les visites es realitzaran els dimarts, de 19.00 a 20.30 h, en català i castellà en sessions alternes.
 
 
Per a realitzar aquestes activitats, podeu reservar l’entrada a : https://www.mnat.cat/entrades/

Més informació al tel. 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat
 
NextS'inicien els treballs arqueològics a la vil·la romana dels Munts
PreviousArriben les Jornades Europees d'Arqueologia
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close
EM