Minimum 4 letters

News

News

Projecte de condicionament i restauració de la Vil·la Romana dels Munts

22 May 2018

Des del passat mes de febrer, a la vil·la romana dels Munts s’hi estan duent obres de condicionament i restauració dels banys meridionals, amb l’objectiu de garantir-ne la seva conservació i millora del seu estat.

El projecte abasta diferents actuacions, com la consolidació de les parets, pintures, restauració d’estructures i restitució en el seu emplaçament original d’elements arquitectònics i escultòrics; la implantació de nous elements desapareguts i la pavimentació de diferents espais habilitant nous recorreguts que facilitin el pas dels vianants pels diferents sectors de la Vil·la, que en general faran més fàcil la visita i la seva comprensió.

Unes actuacions que ja seran plenament visibles als visitants de l’activitat “Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la”, que comença el 30 de juny i s’allarguen fins el 8 de setembre, on de la mà dels senyors de la vil·la, els visitants recorreran els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència, d’una manera més fàcil i entenedora.

Next: Inauguració de l'exposició TARRACO/MNAT
Previous: Presentació de la primera fase de museïtzació del Teatre romà

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance