Minimum 4 letters

News

News

Commemoració XVIII aniversari declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial

25 November 2018

Del 20 de novembre al 3 de desembre, Tarragona commemora el XVIII aniversari de la seva declaració com a Patrimoni Mundial de la Humanitat, una fita que la ciutat celebra amb una programació d’activitats especials, i que fixa el 30 de novembre com a Dia del Patrimoni Mundial a Tarragona.

Sota el lema “Un passat ple de futur”, la ciutat realitza durant aquestes dates tot tipus d’activitats, adreçades a tots els públics, amb la voluntat d’implicar la ciutadania en aquesta commemoració.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona se suma a la celebració de l’efemèride amb la programació de les activitats següents:

- Visites comentades “Del Fòrum al Teatre. Una passejada per la vida de Tàrraco”. 

Diumenge 25 de novembre i dissabte 1 de desembre (11.30 h)

Una activitat organitzada conjuntament amb el Museu d'Història de Tarragona i el MNAT, on coneixerem com era la vida a l'antiga Tàrraco visitant el Fòrum de la Colònia, on tenien lloc les activitats econòmiques, polítiques i religioses, i acabarem al Teatre, lloc de confluència de l'oci i el negoci.

 - Jornada de Portes Obertes a tots els centres dependents del MNAT

Diumenge 25 de novembre.

Entrada gratuïta a l'exposició TARRACO/MNAT (Tinglado 4), Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Conjunt monumental de Centcelles (Constantí), que es podran visitar de 10 a 14 h.

- Visita comentada a l’exposició “TARRACO/MNAT”

Diumenge 25 de novembre (12.30 h). Activitat gratuïta.

Trobareu més informació a l'apartat d'Activitats del web: https://www.mnat.cat/activitats/

Next: Presentació projectes de disseny de Realitat Virtual per al Teatre romà
Previous: TARRACO BIENNAL

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance