Minimum 4 letters

Roma-Amor. Virginie di Ricci i Jean-Marc Musial

Exhibitions

11/04/2008 - 31/08/2008

Archaeological Museum

Seguint una tradició ben arrelada des que, l’any 1988, va participar per primera vegada en el certamen Primavera Fotogràfica de Catalunya, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona no ha volgut faltar a la convocatòria d’aquesta primera edició d’Scan’08, prolongació natural d’aquella Primavera Fotogràfica. La incorporació a una iniciativa d’aquesta mena ha constituït un al·licient i un incentiu per a cercar noves vies per, desplegant nous formats, imprimir una nova qualitat al contacte del públic amb les col·leccions del museu, amb tots els matisos del seu significat, sovint inexplorats. Amb la voluntat, per tant, d’ajudar a catalitzar tot un seguit de sentiments i d’emocions inherents al nostre patrimoni arqueològic.

ROMA AMOR, una creació de Virginie di Ricci i de Jean-Marc Musial, és una proposta òptica i sonora que, inspirada en els codis de la teatralitat romana i de les noves tecnologies, dona vida a la memòria de la dinastia julioclàudia, protagonista d’excepció d’una etapa de gran transcendència per al món romà i per Tàrraco en particular.

Una proposta que constitueix una nova trobada entre l’arqueologia i l’art contemporani, que obre una nova dimensió per a compartir els coneixements i l’imaginari de l’Antiguitat.

Next: Apel·les Fenosa i l'antiguitat clàssica
Previous: L'antiguitat clàssica a través dels gravats. Els Piranesi de Montserrat

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance