Minimum 4 letters

Art rupestre de l'Arc mediterrani de la Península ibèrica

Exhibitions

06/09/2000 - 29/10/2000

Archaeological Museum

L'Art Rupestre de l'Arc Mediterrani de la Península Ibèrica va merèixer ser declarat Patrimoni de la Humanitat per part del Comitè del Patrimoni Cultural i Natural de la UNESCO. El patrimoni mundial es distingeix pel seu valor universal excepcional. Previ a la seva formalització, es va pretendre que els béns que en el seu moment van aspirar a gaudir d'aquesta alta consideració, fossin prèviament reconeguts i declarats pel país que els té com a béns d'especial rellevància, que constitueixen una herència insubstituïble i que cal transmetre en les millors condicions a les generacions futures.

L'art rupestre és un testimoni extraordinari de les primeres pulsions artístiques de l'home prehistòric. Ens trobem davant d'una expressió artística que, com moltes, posa de relleu la creativitat de les nostres comunitats més primitives. Amb aquesta exposició, es va voler continuar la tasca d'inventari dels conjunts amb art rupestre, que forma part del projecte Corpus de pintures rupestres de Catalunya, i el treball que ens ha fet pioners en la recerca i l'estudi de l'art rupestre peninsular.

Next: Les Arts del metall. De l'Edat de Bronze a l'època romana
Previous: La memòria compartida. Museus convidats al MNAT: El Musée Saint-Raymond de Toulouse

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance