Minimum 4 letters

Ofrenes, vots i sacrificis. Les arules de Tàrraco

Exhibitions

30/01/1997 - 06/04/1997

Archaeological Museum

L'exposició Ofrenes, vots i sacrificis. Les arules de Tàrraco va presentar un conjunt de materials arqueològics que, tot i la seva aparent modèstia, van ajudar a comprendre un aspecte molt interessant de la vida quotidiana dels habitants de Tàrraco: la relacionada amb les diverses manifestacions de la seva rica i complexa religiositat i, en aquest cas, més concretament, la que es practicava en l'àmbit privat.

Aquesta aproximació monogràfica va continuar la línia engegada -des de ja fa temps- pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona de posar a l'abast del públic els fons menys coneguts -però plens de significació- i de fer més pròxims els conjunts arqueològics o monumentals més representatius, d'època romana, de les nostres contrades.

La presentació de la mostra va coincidir amb la publicació d'un dels volums de la col·lecció Fòrum. Temes d'història i arqueologia tarragonines, redactat pel Dr. Félix J. Montón Broto i dedicat a l'estudi exhaustiu de les arules de Tàrraco.

Next: Munts. Vil·la romana. Darreres campanyes d'excavacions
Previous: Obscura Memòria. Toni Catany

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance