Mínim 4 lletres

Ofrenes, vots i sacrificis. Les arules de Tàrraco

Exposicions

30/01/1997 - 06/04/1997

Museu Arqueològic

L'exposició Ofrenes, vots i sacrificis. Les arules de Tàrraco va presentar un conjunt de materials arqueològics que, tot i la seva aparent modèstia, van ajudar a comprendre un aspecte molt interessant de la vida quotidiana dels habitants de Tàrraco: la relacionada amb les diverses manifestacions de la seva rica i complexa religiositat i, en aquest cas, més concretament, la que es practicava en l'àmbit privat.

Aquesta aproximació monogràfica va continuar la línia engegada -des de ja fa temps- pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona de posar a l'abast del públic els fons menys coneguts -però plens de significació- i de fer més pròxims els conjunts arqueològics o monumentals més representatius, d'època romana, de les nostres contrades.

La presentació de la mostra va coincidir amb la publicació d'un dels volums de la col·lecció Fòrum. Temes d'història i arqueologia tarragonines, redactat pel Dr. Félix J. Montón Broto i dedicat a l'estudi exhaustiu de les arules de Tàrraco.

Següent: Munts. Vil·la romana. Darreres campanyes d'excavacions
Anterior: Obscura Memòria. Toni Catany

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance