Minimum 4 letters

Monuments a l'abast: La Torre dels Escipions

Exhibitions

07/09/1993 - 16/01/1994

Archaeological museum of Tarraco

Amb el títol genèric de Monuments a l'abast, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona va encetar un cicle d'exposicions que, pretenia aprofundir en aquest exercici de contextualització entre els diferents components del patrimoni arqueològic. Obrint-se a l'exterior i racionalitzant el seu marc referencial, es va brindar als visitants la comprensió dels trets fonamentals dels diferents monuments existents a la ciutat, evidenciant la rica historiografia que els ha acompanyat fins als nostres dies.

Després d'una primera proposta dedicada al Conjunt Monumental de Centcelles, -Centcelles 1877-1993- aquesta segona mostra va pretendre donar a conèixer el viatge a l'avui, a l'ahir i als projectes de futur de la Torre dels Escipions. Situada a uns cinc quilòmetres i mig al nord-est de Tarragona, al costat de la Via Augusta, aquest és un exemple típic de monument funerari en forma de torre.

Next: Revelar el passat. Homenatge a Joan Serra i Vilaró
Previous: Felix Tarraco. Alfredo Cuervo-Carmen Castillo

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close