Mínim 4 lletres

07/09/1993 - 16/01/1994

Museu Arqueològic

Amb el títol genèric de Monuments a l'abast, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona va encetar un cicle d'exposicions que, pretenia aprofundir en aquest exercici de contextualització entre els diferents components del patrimoni arqueològic. Obrint-se a l'exterior i racionalitzant el seu marc referencial, es va brindar als visitants la comprensió dels trets fonamentals dels diferents monuments existents a la ciutat, evidenciant la rica historiografia que els ha acompanyat fins als nostres dies.

Després d'una primera proposta dedicada al Conjunt Monumental de Centcelles, -Centcelles 1877-1993- aquesta segona mostra va pretendre donar a conèixer el viatge a l'avui, a l'ahir i als projectes de futur de la Torre dels Escipions. Situada a uns cinc quilòmetres i mig al nord-est de Tarragona, al costat de la Via Augusta, aquest és un exemple típic de monument funerari en forma de torre.

Següent: Revelar el passat. Homenatge a Joan Serra i Vilaró
Anterior: Felix Tarraco. Alfredo Cuervo-Carmen Castillo

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web girona freelance