Mínim 4 lletres

07/09/1993 - 16/01/1994

Museu Arqueològic

Amb el títol genèric de Monuments a l'abast, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona va encetar un cicle d'exposicions que, pretenia aprofundir en aquest exercici de contextualització entre els diferents components del patrimoni arqueològic. Obrint-se a l'exterior i racionalitzant el seu marc referencial, es va brindar als visitants la comprensió dels trets fonamentals dels diferents monuments existents a la ciutat, evidenciant la rica historiografia que els ha acompanyat fins als nostres dies.

Després d'una primera proposta dedicada al Conjunt Monumental de Centcelles, -Centcelles 1877-1993- aquesta segona mostra va pretendre donar a conèixer el viatge a l'avui, a l'ahir i als projectes de futur de la Torre dels Escipions. Situada a uns cinc quilòmetres i mig al nord-est de Tarragona, al costat de la Via Augusta, aquest és un exemple típic de monument funerari en forma de torre.

Següent: Revelar el passat. Homenatge a Joan Serra i Vilaró
Anterior: Felix Tarraco. Alfredo Cuervo-Carmen Castillo

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance