Minimum 4 letters

Educational forumDes del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona us presentem el nou Fòrum educatiu, un entorn de reflexió i acció al voltant de la cultura clàssica i el patrimoni procedent de Tàrraco, obert a docents i persones interessades en el desenvolupament de propostes educatives innovadores, projectes col·laboratius, recursos, publicacions, formacions...

Com es pot participar?

Actualment, tenim dos espais participatius dins del Fòrum Educatiu

Diàlegs amb els claustres:

Dates disponibles: juny i setembre de 2020
Reserva gratuïta

Trobades al Museu per explorar conjuntament les possibilitats educatives del MNAT que podeu aplicar a l'aula. Es pot sol·licitar gratuïtament per realitzar els mesos de juny o setembre en l'horari i dia que més us convingui.

Quedem al Museu i fem un cafè?

Grups de treball

Properes trobades: 8 d'abril a les 18h amb el grup de primària i infantil.

 
Estan formats per docents, personal del Museu i altres persones interessades amb l'objectiu concret de desenvolupar un projecte col·laboratiu, un recurs, una publicació  o una proposta educativa innovadora al voltant del patrimoni procedent de Tàrraco i la cultura clàssica.

Actualment, tenim oberts tres grups de treball amb docents de secundària, primària i infantil amb l'objectiu de crear sinèrgies per al desenvolupament del nou projecte educatiu del MNAT.

A partir del setembre, crearem nous grups de treball per projectes concrets o temàtiques. Estigues atent!  I si tens una idea per formar un grup de treball, comparteix-la amb nosaltres! El Fòrum educatiu el construïm plegats.

Si estàs interessat en participar en algun grup, envia'ns les teves dades!

 

Vols rebre infomació del Fòrum Educatiu del MNAT?

 

INSCRIU-TE AQUÍ AL BUTLLETÍ D'EDUCACIÓ DEL MNAT

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close
EM