Minimum 4 letters

Des del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona estem a la vostra disposició per ajudar-vos a tirar endavant els vostres projectes i activitats

Infant Schools - Primary Schools - Secondary Schools - Baccalaureate - Educational cycles - University

Description

Des del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona estem a la vostra disposició per ajudar-vos a tirar endavant els vostres projectes i activitats. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem la millor manera de col·laborar amb la vostra programació d’aula.

Us deixem com a exemple aquest vídeo que vam elaborar per a la classe dels Mariners de P4 que realitzaven un projecte sobre el cos humà. Des del Museu, els vam cedir les rèpliques d’ossos que disposem del material educatiu de la Necròpolis Paleocristiana i vam elaborar aquest vídeo acompanyant-les.

 

El MNAT a l’aula

També hi ha la possibilitat que vinguem al centre educatiu a realitzar algunes de les activitats del programa del MNAT, com l’activitat Divertim-nos amb els romans o Romans al segle XXI?

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance