Minimum 4 letters

Visita dinamitzada al jaciment de la Necròpolis Paleocristiana

Activity developed at the MNAT

1 hora

Secondary Schools - Baccalaureate - Educational cycles - University

The Early Christian Museum and Necropolis

Av. de Ramón y Cajal, 84. 43005 TarragonaHow to get there

Description

Per què es va trobem una necròpolis romana, en una de les vies d’entrada a la ciutat de Tàrraco?  Quines creences tenim del que succeeix després de la mort? Quin record tenim dels difunts en el dia a dia? Com eren les creences i rituals en època romana?
 
A partir d’una sèrie de preguntes, de la manipulació de reproduccions i de l’observació del jaciment s’articula una visita dinamitzada al Centre d’Interpretació “El món de la mort a Tàrraco” i a les restes conservades al jaciment de la Necròpolis Paleocristiana.
 
La visita dona a conèixer com seria un dels barris fora muralla de la ciutat de Tàrraco, on trobem carrers, habitatges, estructures industrials, i també restes d’un conjunt funerari molt important que ens permet fer una aproximació a les creences, els rituals i els costums en època romana en relació a la mort alhora que reflexionem sobre els presents en l’actualitat.
 
Es pot completar el recorregut amb una visita a les restes arqueològiques conservades al Parc Central i que formarien part del conjunt d’aquest barri suburbà.
 
 

PER PREPARAR LA VISITA

Groups

Dos grups simultanis de màxim 20 persones cadascun

Prices

70 € per grup (dimarts a divendres)
85 € per grup (caps de setmana i festius)

See special conditions:

Bookings

Contactar amb el servei d’assessorament i reserves del Museu per concertar data i hora.
977 25 15 15.
mnat@gencat.cat

Languages

Català, castellà, francès i anglès.
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close
EM