Minimum 4 letters

Visita dinamitzada a la Necròpolis de Tàrraco

Activity developed at the MNAT

Visita dinamitzada a la Necròpolis de Tàrraco, on pren el protagonisme la participació i el diàleg

1 hora 30 minuts

Secondary Schools - Baccalaureate - Educational cycles - University

Necropolis of Tarraco

Av. de Ramón y Cajal, 84. 43005 TarragonaHow to get there

Description

Per què hi ha una necròpolis romana als afores de la ciutat de Tàrraco?  Quin record tenim nosaltres dels difunts en el dia a dia? Com eren les creences i rituals en època romana?

La visita dinamitzada al Centre d’Interpretació “El món de la mort a Tàrraco” i a les restes conservades al jaciment de la Necròpolis de Tàrraco posa l’accent en la diversitat social i en la diversitat de creences presents en l’època romana alhora que coneixem com seria un dels barris fora muralla de la ciutat de Tàrraco, on trobem carrers, habitatges i edificis de caràcter productiu.

La visita es complementa amb les restes arqueològiques conservades al Parc Central per entendre la necròpolis paleocristiana com a part d’un dels conjunts basilicals més importants de la tardo antiguitat. Un centre de culte i pelegrinatge que dinamitzaren tot aquest barri suburbà.

PER PREPARAR LA VISITA

  • Feu la visita gratuïta per conèixer el Museu i el jaciment. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
  • Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.

grup

Groups

Dos grups simultanis de màxim 20 persones cadascun
tickets

Prices

80 € per grup (de dimarts a divendres) / 95 € per grup (caps de setmana i festius)

See special conditions:

argonautes

Bookings

Contactar amb el servei d’assessorament i reserves del Museu per concertar data i hora.

977 25 15 15.

mnat@gencat.cat

Languages

Català, castellà, francès i anglès.

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close