Minimum 4 letters

Passa un matí de teatre!

Educational activities

Una proposta per a conèixer l'època romana a través dels espectacles teatrals.

1 h 30 min

Secondary Schools - Baccalaureate - Accessibility - Education at leisure - Families - Other groups - Primary Schools - C.Initial - Primary Schools - C.Medium - Primary Schools - C.Higher

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaHow to get there

Description

A través de les peces procedents del teatre de Tàrraco, que varen servir per a la seva construcció i decoració i que es conserven al museu, es proposa descobrir com era aquest edifici dedicat a les representacions teatrals, conèixer quins espectacles s’hi realitzaven i com es feien, apropar-se a la representació teatral, convertint-se en actors romans per posar en escena una síntesis de La comèdia del fantasma de Plaute, per acabar realitzant cadascú la seva pròpia màscara teatral. Una manera diferent d’apropar-se a la cultura romana a través d’un dels seus espectacles públics més significatius.


Content:

Contingut:

- Recorregut per les sales permanents del museu a la recerca dels elements constructius i decoratius, procedents del teatre.

- Recerca per les sales del museu dels objectes que ens faciliten imatges dels elements utilitzats en les representacions teatrals en època romana.

- Utilització de màscares per a la representació teatral.

- Creació d’una màscara teatral per part de cada participant.

Objectives

Objectius:

- Descobrir el teatre de Tàrraco, a través de les seves restes materials conservades al museu.

- Facilitar el coneixement del que eren i que significaven els espectacles teatrals.

- Conèixer les característiques més rellevants del teatre romà i dels principals elements que conformaven els espectacles.

- Valorar el nostre passat i el patrimoni.

Groups

màxim 30 persones

Prices

80 € (grups inferiors a 20)
4 € per persona (grups superiors a 20)

Bookings

977 25 15 15
mnat@gencat.cat
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close