Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai

19 de maig de 2020

Amb el lema Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai volem convidar la gent del Camp de Tarragona a visitar l’exposició Tàrraco/MNAT al Tinglado 4 al Moll de Costa a partir de dimarts 19 de maig.

L’exposició es podrà visitar de manera individual, o en grups de convivència, dins l’horari habitual: de dimarts a dissabte de 9.30 a 18 h i diumenge de 10 a 14 h.

Fins el dia 31 de maig, l’entrada serà gratuïta. 


Com podem visitar el Museu

Com hem preparat l’espai

Per complementar la visita

Els visitants poden descarregar-se l’audioguia de visita disponible a l’APP de museus Visitmuseum. La romana Faustina els acompanyarà i els explicarà la història de Tàrraco en el recorregut pels onze àmbits que componen l’exposició.

D’altra banda, en breu estarà disponible un itinerari pensat per a les famílies, que també es podrà descarregar en mòbils i tauletes.

A la pàgina web www.mnat.cat es poden consultar i descarregar recursos diversos sobre la col·lecció i els jaciments i monuments que gestiona el museu.

L’exposició Tàrraco/MNAT

Mentre duren les obres de reforma del museu a la plaça del Rei, l’exposició Tàrraco/MNAT us permet gaudir de l’extraordinària col·lecció del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i fer un recorregut per vuit segles de l’antiga capital de la província més extensa de l’Imperi romà.

Podreu contemplar la Nina d’Ivori, el mosaic de la Medusa, l’extraordinària col·lecció d’estatuària del teatre romà o el conjunt de la vil·la romana dels Munts, entre moltes altres peces singulars.
 

Si tens dubtes, posa't en contacte amb nosaltres: mnat@gencat.cat · 977 23 62 09 · 977 74 74 85

SegüentReobren els centres del MNAT
AnteriorCelebració del Dia Internacional dels Museus 2020

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
EM