Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

L'exposició TARRACO/MNAT estrena audioguia i catàleg

4 de juny de 2019

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amplia els recursos interpretatius i divulgatius de l’exposició de síntesi TARRACO/MNAT, ubicada al Tinglado 4 del Moll de Costa, amb la incorporació d’una audioguia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), i un catàleg en dues versions: català/anglès i castellà/francès, fent l’exposició més accessible a totes les edats, en especial al públic turista.

Amb un to fresc, humorístic i alhora rigorós, es narra l’evolució de la història de la Tarragona romana, des dels seus orígens fins a la seva decadència. La versió catalana de l’audioguia, realitzada en el marc del programa Visitmuseum, destaca perquè està narrada per l’actriu tarragonina Agnès Busquets, que dóna veu a Faustina, la protagonista de l’audioguia que ens fa de cicerone recorrent els principals àmbits temàtics i objectes més destacats de l’exposició.

  

L’audioguia, realitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el MNAT i Trama Media, es pot escoltar de manera gratuïta des del mateix dispositiu mòbil del visitant a través del web de Visitmuseum o bé des de les tauletes que es posen a disposició dels equipaments museístics.

Pel que fa al catàleg de l’exposició, editat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, aquest presenta un recorregut cronològic de l’exposició a partir dels textos elaborats per l’equip de conservadors del Museu, Josep Anton Remolà i Pilar Sada, amb la col·laboració de la també conservadora Montse Perramon i Ester Ramon,  així com el recull de les dues-centes set peces més representatives del fons del MNAT. També inclou la informació gràfica i una àmplia selecció d’imatges del muntatge museogràfic.

Següent: S'inicia la primera fase de reforma arquitectònica i museogràfica del Museu Arqueològic
Anterior: La reforma del Teatre romà de Tarragona premiada a la XI Biennal Alejandro de la Sota

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar