Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

L'exposició TARRACO/MNAT estrena audioguia i catàleg

4 de juny de 2019

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona amplia els recursos interpretatius i divulgatius de l’exposició de síntesi TARRACO/MNAT, ubicada al Tinglado 4 del Moll de Costa, amb la incorporació d’una audioguia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), i un catàleg en dues versions: català/anglès i castellà/francès, fent l’exposició més accessible a totes les edats, en especial al públic turista.

Amb un to fresc, humorístic i alhora rigorós, es narra l’evolució de la història de la Tarragona romana, des dels seus orígens fins a la seva decadència. La versió catalana de l’audioguia, realitzada en el marc del programa Visitmuseum, destaca perquè està narrada per l’actriu tarragonina Agnès Busquets, que dóna veu a Faustina, la protagonista de l’audioguia que ens fa de cicerone recorrent els principals àmbits temàtics i objectes més destacats de l’exposició.

  

L’audioguia, realitzada per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, el MNAT i Trama Media, es pot escoltar de manera gratuïta des del mateix dispositiu mòbil del visitant a través del web de Visitmuseum o bé des de les tauletes que es posen a disposició dels equipaments museístics.

Pel que fa al catàleg de l’exposició, editat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, aquest presenta un recorregut cronològic de l’exposició a partir dels textos elaborats per l’equip de conservadors del Museu, Josep Anton Remolà i Pilar Sada, amb la col·laboració de la també conservadora Montse Perramon i Ester Ramon,  així com el recull de les dues-centes set peces més representatives del fons del MNAT. També inclou la informació gràfica i una àmplia selecció d’imatges del muntatge museogràfic.

Següent: S'inicia la primera fase de reforma arquitectònica i museogràfica del Museu Arqueològic
Anterior: La reforma del Teatre romà de Tarragona premiada a la XI Biennal Alejandro de la Sota

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance