Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Reobren els centres del MNAT

6 de juny de 2020

Sota el lema Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai el Museu Nacional Arqueològic, després d’obrir el passat 19 de maig l’exposició TARRACO/ MNAT, reobre la resta dels seus espais el proper dissabte 6 de juny, d’acord a les previsions del Pla de desconfinament COVID-19 elaborat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

Amb l’obertura del Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona (Tarragona), la Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i el Conjunt monumental de Centcelles (Constantí), el MNAT tornarà a obrir les portes d’aquests tres jaciments arqueològics, declarats Patrimoni Mundial l’any 2000.

L’obertura es farà dins dels horaris habituals de cada centre. Pel que fa a l’accés, s’oferirà entrada gratuïta fins al 21 de juny en tots els centres del MNAT.

Amb l’objectiu d’oferir espais segurs, s’han revisat i implantat mesures i protocols per garantir la seguretat dels visitants, els treballadors i la col·lecció.

D’una banda, s’han instal·lat les mesures de protecció, informació i senyalització necessàries i s’han adequat els espais als requeriments normatius. S’han modificat i adaptat els  horaris i protocols tant d’atenció al públic i neteja per garantir la correcta atenció als visitants.

La visita es pot fer individualment o en grups de convivència. Cal dur la mascareta posada durant la visita, respectar la distància física de 2m, es prioritza el pagament amb targeta de crèdit  i cal seguir les indicacions del personal del museu.

Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 977 25 15 15.

Següent: Arriben les Jornades Europees d'Arqueologia
Anterior: Obrim el MNAT. Recuperem el nostre espai

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance