Minimum 4 letters

News

News

INVISIBLES. El joc de pistes del Nadal

19 December 2020

La Xarxa de Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, de la que en formen part els 13 museus de la demarcació, han preparat un joc de pistes dirigit especialment al públic familiar i local, en el qual s’hi podrà participar del 19 de desembre fins al 2 de febrer de 2021.

Els museus de la xarxa han apostat en aquestes vacances de Nadal per una activitat lúdica i divertida que no defuig ni la reivindicació, ni la reflexió. En plena pandèmia els museus s’han conjurat per assegurar una campanya de Nadal dirigida especialment al públic local i familiar, que en la situació actual veu difícil els desplaçaments llunyans, tot reivindicant la necessitat de la cultura en els temps actuals i la importància del servei que presten els museus a les seves comunitats locals.  

A través del joc els museus conviden als participants a trobar aquelles peces que habitualment són invisibles en els museus perquè es tracten de grups que encara avui no tenen presència ni en el passat, ni en el present dins la nostra societat. De les dones als artistes anònims passant pels col·lectius minoritaris, els participants en el joc hauran de fer visibles les “invisibles”.

I com es juga? Els participants poden jugar a través d’Instagram o recollint l’àlbum de cromos que els museus facilitaran a l’entrada. Tots els participants rebran un premi si identifiquen un mínim de tres peces invisibles de diferents museus (publicant-les a Instagram a dirigides a @xmctte amb els hashtags #invisibles i #nom_del_museu_on_heu_fet_la_foto; o bé dipositant l’àlbum amb els cromos corresponents a les bústies habilitades a cada museu).

Entre els participants en el joc a Instagram es sortejarà una subscripció al digital Núvol, i entre els que facin l’àlbum de cromos un lot de productes de tots els museus. A més, pel sol fet de participar, rebran un carnet amb entrada gratuïta a tots els museus de la Xarxa pel 2021. 

Als museus de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, fem visibles els invisibles aquest Nadal!

Next: The Paleochristian necropolis of Tarragona incorporates a new audio guide
Previous: Treballs 3D i de fotogrametria a la Vil·la romana dels Munts

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance