Minimum 4 letters

01/04/2016 - 16/05/2016

Archaeological Museum

L’exposició "Meet me there" ha estat organitzada per l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona dins dels actes de commemoració dels 40 anys del Departament de joieria de l’EADT, una celebració que compta amb un gran nombre d’activitats, de les quals el divendres 1 d’abril es portaran a terme les inauguracions de tres de les exposicions proposades.

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona proposa aquesta exposició, en una nova col·laboració amb l’EADT, que té com a objectiu presentar una obra de creació contemporània (en aquest cas a partir de la joieria) conjuntament amb el patrimoni històrico arqueològic que el museu ofereix.

Aquesta nova proposta de relació antiguitat/contemporaneïtat va tenir, en l’àmbit de la joieria, un precedent en l’exposició De la mèmòria a la creació. L’ordre i el caos, que l’any 2010 va portar al MNAT les propostes creatives d’Imma Gibert, Sharon Schaffner, Mayumi Tsukuda i Marisa Perales.

La presentació de l’exposició d’Estela Sàez es planteja, doncs, com una nova trobada entre la cultura clàssica romana i l’art contemporani, expressat, en aquest cas, a través de la joieria.

Next: Re-descobrint Centcelles
Previous: La moneda en època d'August

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance