Minimum 4 letters

19/12/1989 - 28/01/1990

Archaeological Museum

A Gralles i grallers es va presentar un recull antològic de la riquesa cultural que s'aplega a l'entorn d'aquest instrument autòcton. A través d'un seguit de mòduls, s'hi presenta una detallada aproximació a la realitat sòcio-cultural d'aquest instrument, el seu ús i la implantació geogràfica, així com el coneixement de les formacions d'instrumentistes a través dels temps.

Per una altra part, s'hi van presentar un ampli recull de gralles antigues i actuals com també d'altres instruments d'arreu del món de característiques afins a la gralla i s'hi mostra el detall del procés de construcció d'aquest instrument i dels seus elements consubstancials, com són les inxes.

Finalment, l'exposició també va aplegar un gran conjunt de documents sobre la gralla i els grallers i una interessant mostra àudio-visual que permet l'audició de materials inèdits del fons sonor de la Fonoteca de Música Tradicional de la Generalitat de Catalunya.

Next: Sobreviure a la Prehistòria.
Previous: Plats i escudelles a la Tarragona del 1700.

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance