Mínim 4 lletres

19/12/1989 - 28/01/1990

Museu Arqueològic de Tàrraco

A Gralles i grallers es va presentar un recull antològic de la riquesa cultural que s'aplega a l'entorn d'aquest instrument autòcton. A través d'un seguit de mòduls, s'hi presenta una detallada aproximació a la realitat sòcio-cultural d'aquest instrument, el seu ús i la implantació geogràfica, així com el coneixement de les formacions d'instrumentistes a través dels temps.

Per una altra part, s'hi van presentar un ampli recull de gralles antigues i actuals com també d'altres instruments d'arreu del món de característiques afins a la gralla i s'hi mostra el detall del procés de construcció d'aquest instrument i dels seus elements consubstancials, com són les inxes.

Finalment, l'exposició també va aplegar un gran conjunt de documents sobre la gralla i els grallers i una interessant mostra àudio-visual que permet l'audició de materials inèdits del fons sonor de la Fonoteca de Música Tradicional de la Generalitat de Catalunya.

Següent: Sobreviure a la Prehistòria.
Anterior: Plats i escudelles a la Tarragona del 1700.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar