Mínim 4 lletres

19/12/1989 - 28/01/1990

Museu Arqueològic

A Gralles i grallers es va presentar un recull antològic de la riquesa cultural que s'aplega a l'entorn d'aquest instrument autòcton. A través d'un seguit de mòduls, s'hi presenta una detallada aproximació a la realitat sòcio-cultural d'aquest instrument, el seu ús i la implantació geogràfica, així com el coneixement de les formacions d'instrumentistes a través dels temps.

Per una altra part, s'hi van presentar un ampli recull de gralles antigues i actuals com també d'altres instruments d'arreu del món de característiques afins a la gralla i s'hi mostra el detall del procés de construcció d'aquest instrument i dels seus elements consubstancials, com són les inxes.

Finalment, l'exposició també va aplegar un gran conjunt de documents sobre la gralla i els grallers i una interessant mostra àudio-visual que permet l'audició de materials inèdits del fons sonor de la Fonoteca de Música Tradicional de la Generalitat de Catalunya.

Següent: Sobreviure a la Prehistòria.
Anterior: Plats i escudelles a la Tarragona del 1700.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance