Minimum 4 letters

15/05/1999 - 01/08/1999

Archaeological museum of Tarraco

El descobriment, l'any 1922, de la tomba del faraó Tutankhamon per Howard Carter és un dels més grans esdeveniments de la història de l'Arqueologia. Al seu interior s'hi van trobar tots els objectes rituals i personals imaginables dins la tomba d'un rei egipci.

Presentada de forma amena, docent, i orientada a tot tipus de públic, aquesta exposició es va recolzar bàsicament en els extraordinaris documents fotogràfics tractats amb la més avançada tecnologia digital de Kodak -que va permetre assolir un màxim de qualitat- i amb la col·laboració de Bang & Olufsen.

L'exposició es va basar en el diari d'excavació de Carter, on va plasmar els seus dubtes i misteris i on presenta els seus màxims protagonistes: un noble anglès, Lord Carnavon, que es va iniciar a l'arqueologia  com un simple afeccionat i apassionat mecenes per a la cultura faraònica; Howard Carter, tan tossut com incansable, que narra la seva llarga recerca a la Vall dels Reis; el fotògraf Harry Burton, un americà aventurer a qui la sort va oferir la possibilitat de fotografiar uns moments d'incalculable valor històric. I finalment la tomba del rei, cambra per cambra, revelant la magnitud dels tresors allí dipositats.

Next: Monuments a l'abast: L'Arc de Berà
Previous: Recuperant la nostra història. 18 anys d'intervencions arqueològiques

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close