Minimum 4 letters

Sols antics, ombres sublims. Periple al voltant de la Mediterrània. Gérald Minkoff - Muriel Olesen

Exhibitions

27/04/1996 - 08/09/1996

Archaeological museum of Tarraco

La Mediterrània és, per definició, un ampli però íntim bressol de cultures que, al llarg del temps i de les infidelitats, s'han anat succeint i complementant. En el seu espai geogràfic - per altra banda, no gens estricte - s'hi han originat, s'hi han implantat, s'hi han expandit i s'hi han esvaït pobles i les civilitzacions que, en el seu moment - i eternament- han marcat una empremta física i ideològica el tarannà i la realitat de totes aquelles comunitats que s'hi han anat assentant.

Per tot això i, també  per raons de configuració geogràfica, la mediterrània és un periple per si mateixa, sigui on sigui d'on es miri i sigui quin sigui el punt de partença i la destinació del viatge. Gérald Minkoff i Muriel Olessen han complert el seu periple, i han captat arreu -fos quina fos la seva actualitat, l'etapa del seu procés- que tot això és cert, que hi ha tot un seguit de coses - a mig camí entre el caos i l'harmonia - que tot ho enllaça i que a tots els que habitem aquesta part del món ens interrelaciona. Malgrat els aparents i-valorats des de la necessària perspectiva històrica - conjunturals contrastos.

Next: Obscura Memòria. Toni Catany
Previous: Públiques mirades

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close