Minimum 4 letters

VOCES POPVLI. La vida quotidiana i les llengües a l'Occident Romà

Activities

20 September 2019

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaHow to get there

L’exposició VOCES POPVLI, que forma part del projecte LatinNow, arriba al Tinglado 4 de Tarragona aquest divendres 20 de setembre.

Es tracta d’una exposició que itinera a través de sis països europeus (Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i Holanda) amb l'objectiu d'il·lustrar la difusió del llatí, la transformació de les llengües i les cultures locals, i els factors socials (l'exèrcit, l'educació, la urbanització). 
Ho fa a través d’una sèrie d’objectes fascinants, que inclouen reproduccions d’utensilis i suports d’escriptura romana i alguna peça original.
Veniu a saber més coses sobre la llatinització i alfabetització de Tàrraco a través de les peces que es conserven al MNAT.
Així mateix, entre les seves activitats s’oferiran exercicis d’escriptura romana, descodificació de missatges militars, i l’oportunitat de maleir com un autèntic romà.

LatinNow és un projecte d’investigació finançat pel Consell Europeu de la Recerca i finançat per la Comissió Europea, que té com a objectiu situar els fenòmens de llatinització, alfabetització, bilingüisme i multilingüisme dintre de desenvolupaments socials més amplis.

L’exposició està dirigida a tots els públics, és gratuïta (inclosa en el preu de l’entrada al Tinglado 4), i es podrà visitar dins de 9.30 a 18.00 h.


 

Prices

Mostra gratuïta (inclosa amb el preu de l'entrada)

More information

Moll de Costa. Port de Tarragona
43004 Tarragona (Tarragona)

Telephone: 977 23 62 09
mnat@gencat.cat

How to get there: 
On foot: ten minutes from the train station
By bus: line 22
By the tourist train: stand Moll de Costa

Parking nearby:
Parking El Serrallo
Moll de Costa, Tarragona (in front of Tinglado 4)
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close