Minimum 4 letters

Quintet Montsant. Orient.cat

Activities

18 July 2019

20.30 h a 22.00 h aprox.

Concert series at Centcelles

Concert

Monumental complex of Centcelles

Afores s/n 43120 ConstantíHow to get there

El Quintet Montsant és un projecte creat per destacats músics catalans que, més enllà de portar una àmplia i dilatada trajectòria orquestral, de música de cambra i en el camp de les noves músiques, senten la necessitat de fer música junts.
 
La idea del grup és abordar el repertori contemporani creat o arranjat per a quartet de corda i percussió, oferint als espectadors una col·lecció de músiques tacades per la influència ètnica.
 
Units per la idea que la música no té etiquetes i que cal apropar el repertori actual a l’espectador, el quintet presenta un concert atípic i desenfadat que mescla tradició i contemporaneïtat en el més pur estil segle XXI: orient.cat
 
Aquest programa presenta un repertori format per obres de compositors contemporanis catalans i d’arreu del planeta on el fil conductor és l’orientalisme.
Orient.cat mostra com els compositors es nodreixen d’elements com ara els ritmes d’amalgama, harmonia amb un fort regust modal i estructures pròpies del que s’ha conegut com a minimal- isme. També hi podem escoltar taques de flamenc, jazz i del llenguatge rítmic indi Konakol.
 
Tots aquests elements, interpretats per el quartet de corda i la percussió, fan que el concert esdevingui una proposta amena, excitant i diferent per al públic ja habituat a la música de cambra.

Prices

Activitat gratuïta

More information

Afores s/n
43120 Constantí

Telephone: 977 52 33 74
mnat@gencat.cat
In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close
EM