Minimum 4 letters

Visita exposició TARRACO/MNAT

Activities

16 June 2019

12.30 h Durada 1 hora

Guided visit

Tinglado 4 in the Port of Tarragona

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaHow to get there

Ja fa uns quants anys que França celebra amb gran èxit les Jornades Nacionals d'Arqueologia liderades per l’INRAP (l’Institut Nacional de Recerca Arqueològica Preventiva) amb el suport del Ministeri de Cultura.
Enguany aquest esdeveniment de difusió arqueològica amplia horitzons amb la vocació de convertir-se en les Jornades Europees de l’Arqueologia, i el MNAT s’hi afegeix amb diverses activitats gratuïtes, com la visita comentada a l'exposició de síntesi TARRACO/MNAT, on coneixereu vuit segles de la història de Tàrraco.

Alhora que planteja un recorregut cronològic, podem descobrir l'urbanisme, l'arquitectura, la societat o l'economia de la ciutat i del seu territori, font també de la seva riquesa, i que coneixem a través de les vil·les, pedreres o vies que han perdurat fins als nostres dies.
Una història que es materialitza i resseguim a l'exposició a partir d'una selecció representativa del fons del MNAT, amb més de 200 peces.

Prices

Visita gratuïta, en el marc de les Jornades Europees de l'Arqueologia

Bookings

Cal reserva prèvia al 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat

Exhibition

TARRACO/MNAT

An Evocative History

Systematically, and due to an innate vocation, any archaeological museum looks towards the past; not to remain in it, but to bring it into the present and turn it into an archaeological document –of whatever kind– and an instrument at the service of today’s society, conceptually and formally adjusted to its needs and requirements.More information

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use. More information here Close