Minimum 4 letters

Presentació de la publicació BLOC (SCAN Tarragona)

Activities

17 December 2023

12:00-13:50h

The Early Christian Museum and Necropolis

Av. de Ramón y Cajal, 84. 43005 TarragonaHow to get there

En col·laboració amb l’SCAN Tarragona – Festival Internacional de Fotografia, la Necròpolis Paleocristiana acull la presentació del número 1 de la publicació BLOC amb el títol Epigrafia: del passat al present. 

La publicació és una iniciativa del Col·lectiu Photo Km0 de Tarragona a partir de les inscripcions que es conserven a Tarragona. Els artistes participants n’han fet una selecció, lectura i visió contemporània amb diferents imatges, desenvolupant a partir de cada inscripció un discurs i narrativa amb total llibertat pel que fa a la visió, interpretació i tècnica fotogràfica. 

Aquest projecte fotogràfic i estudi didàctic permetrà, a partir de les coordenades obtingudes de la localització de cada imatge, crear una ruta amb informació per apropar-nos i conèixer racons de la ciutat i fer el passat més present. 

La presentació comptarà amb la participació de Diana Gorostidi, autora també dels textos de la publicació. Els artistes participants en el projecte han estat Alba Rodríguez, Carles Llop, Cristina Serra, Gerard Boyer, Albert Villena, Pep Escoda, Nani Nolla, Rubén Perdomo i  Verònica Moragas. 

tickets
Activitat gratuïta

Av. Ramón y Cajal 84

43005 Tarragona

Telephone: 977 21 11 75

mnat@gencat.cat

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance