Minimum 4 letters

13 October 2023

De 17:30 a 19:30 h

Jornades Europees del Patrimoni

Itinerary

17:30: Inici de la ruta al Carrer de les Coques, 9
19:30: Final de la ruta a la Necròpolis (Av de Ramón y Cajal, 84)

Joan Serra i Vilaró fou un eclesiàstic i historiador considerat un dels personatges més importants de l'arqueologia catalana d'inicis del segle XX. 

L'any 2019 es complien 50 anys de la seva mort, i es treballà en una ruta per posar en valor la seva figura i la tasca cabdal per a l'arqueologia catalana d'aquest home d'església. Malauradament, es va suspendre amb motiu de la pandèmia. Ara la reprenem en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

Acompanyeu-nos a fer un recorregut a peu per la ciutat de Tarragona, on rememorarem la figura de l’insigne arqueòleg Mossèn Joan Serra Vilaró, a través de diversos textos seleccionats que ens faran redescobrir la ciutat de Tarragona i l'emprempta que ens hi ha deixat.

El recorregut s'iniciarà al carrer de Les Coques, on va viure, passant per diferents espais, que ens parlaran de la seva vida a Tarragona, i finalitza a la Necròpolis Paleocristiana, l’origen del seu vincle amb l’arqueologia tarragonina i amb el final dels seus dies.

Activitat organitzada en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona.

Condueix: Esteve Masalles amb la col·laboració d'Auriga, Serveis Culturals.

Lectura i interpretació de textos: Josep M. Piñol i Antònia Sabaté.

tickets
Activitat gratuïta, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni
Ticket sales

In order to offer an improved service we use third-party cookies. If you continue to browse we understand that you accept their use.

More information Close
Programador web app girona freelance