Mínim 4 lletres

Visita dinamitzada al jaciment de la Necròpolis Paleocristiana

Activitat realitzada al MNAT

1 hora

Educació Secundària - Batxillerat - Cicles Formatius - Universitat

Museu i Necròpolis Paleocristians

Av. de Ramón y Cajal, 84. 43005 TarragonaCom arribar

Descripció

Per què es va trobem una necròpolis romana, en una de les vies d’entrada a la ciutat de Tàrraco?  Quines creences tenim del que succeeix després de la mort? Quin record tenim dels difunts en el dia a dia? Com eren les creences i rituals en època romana?

A partir d’una sèrie de preguntes, de la manipulació de reproduccions i de l’observació del jaciment s’articula una visita dinamitzada al Centre d’Interpretació “El món de la mort a Tàrraco” i a les restes conservades al jaciment de la Necròpolis Paleocristiana.

La visita dona a conèixer com seria un dels barris fora muralla de la ciutat de Tàrraco, on trobem carrers, habitatges, estructures industrials, i també restes d’un conjunt funerari molt important que ens permet fer una aproximació a les creences, els rituals i els costums en època romana en relació a la mort alhora que reflexionem sobre els presents en l’actualitat.

Es pot completar el recorregut amb una visita a les restes arqueològiques conservades al Parc Central i que formarien part del conjunt d’aquest barri suburbà.

PER PREPARAR LA VISITA

  • Feu la visita gratuïta per conèixer el Museu i el jaciment. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
  • Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.

grup

Grups

Dos grups simultanis de màxim 20 persones cadascun
tickets

Preus

70 € per grup (dimarts a divendres)
85 € per grup (caps de setmana i festius)

Consulta condicions especials:

argonautes

Reserves

Contactar amb el servei d’assessorament i reserves del Museu per concertar data i hora.

977 25 15 15.

mnat@gencat.cat

Idiomes

Català, castellà, francès i anglès.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web girona freelance