Mínim 4 lletres

Visita dinamitzada a la Necròpolis de Tàrraco

Activitat realitzada al MNAT

Visita dinamitzada a la Necròpolis de Tàrraco, on pren el protagonisme la participació i el diàleg

1 hora 30 minuts

Educació Secundària - Batxillerat - Cicles Formatius - Universitat

Necròpolis de Tàrraco

Av. de Ramón y Cajal, 84. 43005 TarragonaCom arribar

Descripció

Per què hi ha una necròpolis romana als afores de la ciutat de Tàrraco?  Quin record tenim nosaltres dels difunts en el dia a dia? Com eren les creences i rituals en època romana?

La visita dinamitzada al Centre d’Interpretació “El món de la mort a Tàrraco” i a les restes conservades al jaciment de la Necròpolis de Tàrraco posa l’accent en la diversitat social i en la diversitat de creences presents en l’època romana alhora que coneixem com seria un dels barris fora muralla de la ciutat de Tàrraco, on trobem carrers, habitatges i edificis de caràcter productiu.

La visita es complementa amb les restes arqueològiques conservades al Parc Central per entendre la necròpolis paleocristiana com a part d’un dels conjunts basilicals més importants de la tardo antiguitat. Un centre de culte i pelegrinatge que dinamitzaren tot aquest barri suburbà.

PER PREPARAR LA VISITA

  • Feu la visita gratuïta per conèixer el Museu i el jaciment. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
  • Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.

grup

Grups

Dos grups simultanis de màxim 20 persones cadascun
tickets

Preus

80 € per grup (de dimarts a divendres) / 95 € per grup (caps de setmana i festius)

Consulta condicions especials:

argonautes

Reserves

Contactar amb el servei d’assessorament i reserves del Museu per concertar data i hora.

977 25 15 15.

mnat@gencat.cat

Idiomes

Català, castellà, francès i anglès.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar