Mínim 4 lletres

14 de maig de 2022

Horaris i llocs de sortida: Grup A: 17:30h CaixaForum Tarragona (C/ Cristòfor Colom 2) Grup B: 18:00h Casa Castellarnau (C/ dels Cavallers 14) Grup C: 20.30h CaixaForum Tarragona Grup D: 21:00h Casa Castellarnau   La durada de la ruta guiada es calcula en 2h 30 minuts aproximadament. Idioma: Català

Nit dels Museus

Itineraris

El “Viatge a la Constel·lació museu” és una visita guiada nocturna pels museus i institucions culturals de la ciutat de Tarragona que obren les seves portes durant la Nit dels Museus (dissabte 14 de maig de 2022). La ruta s’estructura a partir d’un concepte de caràcter universal que fa de nexe d’unió entre les diferents institucions. Cada centre escull una peça que ajuda a explicar el concepte triat i en dona una visió particular i diferent dels altres.

Per tal d’atendre el major nombre de gent possible, es realitzen dues rutes en paral·lel que surten des de punts diferents. Un cop els dos primers grups hagin acabat, es tornarà a començar la ruta amb dos grups més. Els desplaçaments més llargs es realitzaran amb el trenet turístic. La resta de desplaçaments es fan a peu.

Horaris i llocs de sortida:

Grup A: 17:30h CaixaForum Tarragona (C/ Cristòfor Colom 2)

Grup B: 18:00h Casa Castellarnau (C/ dels Cavallers 14)

Grup C: 20.30h CaixaForum Tarragona

Grup D: 21:00h Casa Castellarnau

La durada de la ruta guiada es calcula en 2h 30 minuts aproximadament.

En aquesta edició es donarà l’opció de fer la ruta de manera autònoma entre els dies 14 i 18 de maig, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus. A tal efecte, s’editarà un petit àlbum de cromos on els participants podran anar col·leccionant les diferents peces que formen part de la ruta. El àlbums es podran recollir a les seus de les institucions participants  i els cromos s’entregaran a cada un dels centres després d’haver visitat la peça.

Cada peça seleccionada per la ruta anirà acompanyada d’un un codi QR que contindrà la informació de la peça en relació al concepte vertebrador de la ruta.

tickets
2 € per persona
Venda d'entrades

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance