Mínim 4 lletres

Desperta el patrimoni del MNAT

Activitats

Del 10 al 11 d'octubre de 2020

Dissabte 10: 10.30 h, 12.00 h / 17.00 h Diumenge 11: 10.30 h i 12.00 h

Jornades Europees del Patrimoni

Taller

Tinglado 4

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, us proposem una activitat de creació de models 3D d'elements del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona mitjançant l'ús d'un telèfon intel·ligent o una tauleta.
Una nova manera d’acostar-nos al patrimoni que ens envolta. Descobreix les 3D per despertar el patrimoni: Descobreix, Digalitza i Difon! 

Requeriments tècnics
Per a poder realitzar aquesta activitat adequadament i treure’n tot el profit és necessari l’ús d’un telèfon o una tauleta intel·ligent i una aplicació per a poder fer fotogrametria.
Us passem la llista, per ordre de preferència, sobre les diferents aplicacions que hi ha disponibles actualment i les seves característiques, perquè valoreu quina us pot anar millor en funció del vostre dispositiu mòbil.
És aconsellable tenir instal·lada l'aplicació Sketchfab

Sistema iOS
 
Trnio. Màx. 80 fotografies, cost 5’49€. [Descarrega]
*Tingueu en compte que les tres primeres digitalitzacions són gratuïtes. Quan vulgueu fer la quarta us demanarà subscriure-us i indicar les dades de pagament.

Sistema Android
Scann3D. Gratuïta. [Descarrega]
*Durant 3 dies et permet digitalitzar, exportar i compartir sense limitacions. Després es pot seguir capturant i visualitzant en el mòbil, però per exportar i compartir cal subscriure's mensualment.
 
Altres opcions d’aplicacions Sistema Android
3D Creator. Només per a Sony. [Descarrega]
Samsung 3D Scanner. Només per a Samsung. [Descarrega]
3D Scanner for ARCore. Ideal per fer espais.  [Descarrega]
 

 
 

Preus

Activitat gratuïta
Venda d'entrades

Més Informació

Tel. 977 25 15 15
mnat@gencat.cat
 
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
EM