Mínim 4 lletres

VOCES POPVLI. La vida quotidiana i les llengües a l'Occident Romà

Activitats

20 de setembre de 2019

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCom arribar

L’exposició VOCES POPVLI, que forma part del projecte LatinNow, arriba al Tinglado 4 de Tarragona aquest divendres 20 de setembre.

Es tracta d’una exposició que itinera a través de sis països europeus (Espanya, França, Suïssa, Alemanya, Bèlgica i Holanda) amb l'objectiu d'il·lustrar la difusió del llatí, la transformació de les llengües i les cultures locals, i els factors socials (l'exèrcit, l'educació, la urbanització). 
Ho fa a través d’una sèrie d’objectes fascinants, que inclouen reproduccions d’utensilis i suports d’escriptura romana i alguna peça original.
Veniu a saber més coses sobre la llatinització i alfabetització de Tàrraco a través de les peces que es conserven al MNAT.
Així mateix, entre les seves activitats s’oferiran exercicis d’escriptura romana, descodificació de missatges militars, i l’oportunitat de maleir com un autèntic romà.

LatinNow és un projecte d’investigació finançat pel Consell Europeu de la Recerca i finançat per la Comissió Europea, que té com a objectiu situar els fenòmens de llatinització, alfabetització, bilingüisme i multilingüisme dintre de desenvolupaments socials més amplis.

L’exposició està dirigida a tots els públics, és gratuïta (inclosa en el preu de l’entrada al Tinglado 4), i es podrà visitar dins de 9.30 a 18.00 h.


 

Preus

Mostra gratuïta (inclosa amb el preu de l'entrada)

Més Informació

Moll de Costa. Port de Tarragona
43004 Tarragona (Tarragona)

Telf.: 977236209 / 977 25 15 15
mnat@gencat.cat

Com arribar:
A peu, a deu minuts de l'estació de tren. 
Amb el trenet turístic, parada Moll de Costa
Amb autobús, línia 22

Aparcaments propers:
Aparcament El Serrallo
Moll de Costa, Tarragona (davant del Tinglado 4)
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar