Mínim 4 lletres

Visita exposició TARRACO/MNAT

Activitats

16 de juny de 2019

12.30 h Durada 1 hora

Visita guiada

Tinglado 4

Moll de Costa. Port de Tarragona 43004 TarragonaCom arribar

Ja fa uns quants anys que França celebra amb gran èxit les Jornades Nacionals d'Arqueologia liderades per l’INRAP (l’Institut Nacional de Recerca Arqueològica Preventiva) amb el suport del Ministeri de Cultura.
Enguany aquest esdeveniment de difusió arqueològica amplia horitzons amb la vocació de convertir-se en les Jornades Europees de l’Arqueologia, i el MNAT s’hi afegeix amb diverses activitats gratuïtes, com la visita comentada a l'exposició de síntesi TARRACO/MNAT, on coneixereu vuit segles de la història de Tàrraco.

Alhora que planteja un recorregut cronològic, podem descobrir l'urbanisme, l'arquitectura, la societat o l'economia de la ciutat i del seu territori, font també de la seva riquesa, i que coneixem a través de les vil·les, pedreres o vies que han perdurat fins als nostres dies.
Una història que es materialitza i resseguim a l'exposició a partir d'una selecció representativa del fons del MNAT, amb més de 200 peces.

Preus

Visita gratuïta, en el marc de les Jornades Europees de l'Arqueologia

Més Informació

Cal reserva prèvia al 977 25 15 15 / mnat@gencat.cat
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar
EM