Mínim 4 lletres

26 d'octubre de 2023

Dijous 26 octubre: 21 h

Museu i Necròpolis Paleocristians

Av. de Ramón y Cajal, 84. 43005 TarragonaCom arribar

El 1923 es descobria un dels jaciments mes emblemàtics de Tarragona, la Necròpolis Paleocristiana. Les Nits literàries volen contribuir a aquesta commemoració per posar en valor el monument,  un dels cementiris tardoromans (segles III-V dC) millor coneguts i conservats de l’imperi romà.

La Necròpolis esdevindrà un lloc per teixir històries i deixar volar la imaginació en un passeig literari acompanyats d'escriptors veterans i novells.

Ens acompanyaran l'actor i presentador Fermí Fernàndez, que guiarà els assistents a través de la foscor, juntament amb les intervencions dels escriptors i escriptores Toni Orensanz, Alba Camarasa, Isabel Ortega, Salvador Balcells, Misael Alern i Raquel Estrada.

Ens acompanyaran també les veus d’autors del Camp de Tarragona dels que celebrem commemoració com Jaume Vidal Alcover, el Rector de Vallfogona, Àngels Cardona i Xavier Amorós.

PROGRAMA

Dijous 26 octubre a les 21h: Llegeixen Salvador Balcells, Misael Alern i Fina Anglès

Organitza Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

tickets

Activitat gratuïta.

Places limitades

Inscripcions per correu electrònic a bptarragona.cultura@gencat.cat, presencialment a la Biblioteca o al 977240331.

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance