Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Presentació de dos nous volums dels Cicles de Patrimoni

24 de gener de 2024

Els Cicles de Patrimoni de Tarragona, col·lecció de llibres a càrrec de Publicacions de la URV, s'amplia amb dues noves publicacions que han comptat amb el suport del MNAT, juntament amb altres entitats. Aquest dimarts 23 de gener es va fer a la Biblioteca del Seminari Tarraconense la presentació dels dos títols: Antoni Agustí i Lluís Pons d'Icart. El Renaixement a Taragona editat a cura de Diana Gorostidi i M. Elena Virgili, i Francesc Armanyà i Ramon Foguet. La Il·lustració a Tarragona, editat a cura de Patrícia Terrado i M. Elena Virgili. La presentació dels dos nous volums va anar a càrrec d'Antoni Jordà, catedràtic d'Història del Dret i de les Institucions a la URV. 

El conservador de jaciments, col·leccions i recerca del MNAT, Josep Anton Remolà, ha participat en la primera de les dues noves publicacions, dedicada a l'època del Renaixement a Tarragona, amb un article dedicat a la trobada entre Lluís Pons d'Icart i el pintor del segle XVI Anton van den Wyngaerde.

Els Cicles de Patrimoni de Tarragona, que s'impulsa des del 2017, compta amb la col·laboració també de la URV, la Biblioteca i Hemeroteca Municipals de Tarragona, l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC), la Biblioteca Pública de Tarragona, la Reial Societat Arqueològica Tarraconense, la Biblioteca del Seminari Tarraconense i el Departament de Cultura de la Generalitat. 

Següent: El MNAT participa a les jornades d'Accessibilitat a les Ciutats Patrimoni
Anterior: Presentació de la IV edició del Premi Centcelles de Composició

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar