Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Centcelles acull la Jornada Arqueoxarxa - Giravolt 3D

21 de novembre de 2023

El Conjunt Monumental de Centcelles (Constantí) va ser la seu el passat dilluns 20 de novembre de la jornada Giravolt 3D, impulsada per Arqueoxarxa i el Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC). 

La jornada estava dirigida als professionals dels museus d'Arqueoxarxa, que aplega els museus i jaciments arqueològics de Catalunya i de la qual el MNAT n'és membre. El seu objectiu era aprofundir sobre els processos de difusió i explotació dels models de tecnologia 3D, amb sessions explicatives destinades a aprofundir sobre les accions a realitzar des dels diferents museus un cop les peces han estat digitalitzades. 

Durant la jornada, que es va desenvolupar a la Sala de la cúpula de Centcelles, es van realitzar també demostracions pràctiques d'aplicacions dels models 3D a la realitat augmentada i a la realitat virtual. Entre altres, els assistents van poder experimentar en primera persona com podem enlairar-nos fins a la cúpula de Centcelles a través de les ulleres de realitat virtual.

A més, també es van fer demostracions sobre les utilititats del metavers, la impressió en 3D i altres fórmules per a la difusió i explotació

Següent: El Negret, protagonista d'una acció artística
Anterior: El Conjunt de Centcelles al Congrés Europeanatech

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar