Mínim 4 lletres

Notícia

Notícia

Centcelles acollirà un assaig obert al públic de reconstrucció històrica

9 d'abril de 2024

El Conjunt Monumental de Centcelles, a Constantí, serà l'escenari el proper 20 d'abril d'un nou assaig obert del grup de reconstrucció històrica Septimani Seniores. Des de les 11.30 h i fins a les 13 h, els membres d'aquest grup especialitzat en l'època tardoromana s'instal·laran a l'exterior del monument per realitzar diferents pràctiques d'entrenament militar.

Durant aquesta nova col·laboració del grup Septimani Seniores amb el MNAT, el públic visitant podrà veure demostracions de tècniques d'atac i de defensa, així com també podran conèixer de prop els objectes amb els que el grup treballa en els seus espectacles i presentacions. A banda, aquest assaig servirà també per escalfar motors de cara al festival Tàrraco Viva, en què el grup participarà amb una proposta al mateix conjunt de Centcelles inspirat en l'escena de la cacera del mosaic de la cúpula. 

L'activitat estarà inclosa en el preu de l'entrada al Conjunt monumental de Centcelles, que té un preu de 4 € (2 € en el cas d'entrades reduïdes; podeu consultar aquí altres descomptes). No serà necessària realitzar reserva prèvia per poder assistir com a públic a l'assaig. 

L'Associació de Reconstrucció Històrica Septimani Seniores va ser creada el 2005 a Tarragona amb la finalitat de reconstruir elements de la vida quotidiana de l’antiguitat tardana i apropar-los al gran públic. El grup compta amb un equip multidisciplinari format per arqueòlegs, artesans del metall i la fusta, investigadors, experts en tècniques de combat i apassionats de la història.

Següent: El MNAT celebra Sant Jordi amb una jornada de portes obertes
Anterior: Una nova publicació recull les principals aportacions del congrés sobre el Conjunt de Centcelles celebrat el 2022

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance