Mínim 4 lletres

18/05/2013 - 20/09/2013

El 18 de maig del 2013 es van complir vint anys de l'activitat Dibuixem Centcelles, que l'Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona - amb la participació de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà - van organitzar en motiu de la remodelació duta a terme al conjunt monumental.

Els nens i nenes de Constantí d'aquella època - que avui tenen entre 23 i 24 anys - van fer un total de 547 dibuixos sobre Centcelles, els quals van ser exposats al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, en el marc de l'exposició Monuments a l'abast, dedicada a Centcelles.

L'Ajuntament de Constantí i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, amb la col·laboració de Repsol,  van fer possible la oportunitat de tornar a veure tots aquells dibuixos, tant a la Biblioteca Municipal de Constantí - des del 18 de maig del 2013 - com a través de l'exposició virtual.

La inauguració d'aquesta exposició va ser el tret de sortida d'un nou projecte Centcelles, el nostre objectiu, que es posa en marxa per facilitar el coneixement de Centcelles a partir d'una experiència participativa i de treball cooperatiu dels actuals escolars de Constantí, mitjançant la utilització de les noves tecnologies.

Així, es vol posar a l'abast de la població escolar de Constantí el monument de Centcelles, un dels més importants de Tàrraco. Que se'l faci seu i copsi el que Centcelles representa per al coneixement d'un moment històric, d'una cultura, d'un món que està en la base de la nostra realitat cultural.

Següent: El sexe a l'època romana
Anterior: Sotto Luce. Apol·lo, llum i imatge

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització.

Més informació Tancar
Programador web app girona freelance